Verbluffende resultaten met de Sony Xperia™ Z2

Sony Xperia Z2, meer megapixels, grotere sensor, verbluffende resultaten! Maak kennis met  Xperia Z2 s ’werelds beste foto- en videocamera in een waterdichte smartphone. Met de 20.7 mega-pixel camera en de 30% grotere sensor dan die van een standaard smartphone, maakt deze Android telefoon super heldere en haarscherpe afbeeldingen van elk moment uit je leven. Video’s zijn vier keer scherper dan full HD waardoor je mooie momenten kunt herbeleven in prachtige ultrahoge definitie.

De combinatie van dynamisch geluid en levendige weergave
Iedereen heeft wel ervaring met het moment, dat wanneer je naar je favoriete muziek luistert er een hoop lawaai vanuit je omgeving je ultieme moment komt verstoren.  Hoor alleen wat jij wilt horen met deze  Xperia Z2 die geleverd wordt met stereospeakers en digitale ruis onderdrukkende technologie, waardoor je van heldere en luide muziek kunt genieten waar je ook bent.

Alleen het beste van Sony brengt je dichter bij de echte ervaringen
De Xperia Z2 die tot in het  detail is vormgegeven met een prachtig aluminiumframe met glazen panelen met een 5,2-inch touchscreen biedt een optimaal kijkplezier. Door de razendsnelle Quad-Core processor ervaar je een vloeiende gebruikerservaring, Xperia™ Z2 levert prestaties waarmee je naadloos door het menu kan bladeren en meerdere apps tegelijk uit kan voeren. Zo kun je surfen op internet met minimale laadtijden en video’s streamen zonder haperingen. De accu is in een zeer korte tijd opgeladen en bovendien is de batterijduur enorm.

De juiste accessoires geven je de beste ervaringen.
Om nog meer uit je Xperia Z2 te kunnen halen zijn er verschillende accessoires ontwikkeld. Ontdek een nieuwe manier om je leven te ordenen met de flexibele en comfortabele SmartBand die via Bluetooth® in contact blijft met je Xperia Z2. Een  innovatieve siliconen polsband die 24 uur bijhoudt waar je naar toe gaat. en met wie je communiceert. De SmartBand is beschikbaar in verschillende trendy kleuren zo kun je bij elke outfit een bijpassende SmartBand kiezen (De beschikbaarheid kan per markt verschillen). De SmartBand zorgt dat je op tijd  wakker wordt, houd je hartslag bij en registreert de afstand van elke stap die je zet, geeft je meldingen wanneer een bericht, gesprek of een andere melding binnenkomt. Wanneer je onderweg naar muziek luistert werkt de SmartBand als een afstandsbediening, je kunt tracks afspelen, stoppen of overslaan. De SmartBand wordt eind maart verwacht, vraag onze verkoopadviseurs in een winkel bij jou in de buurt naar de beschikbaarheid.

Wat maakt de SmartBand nou zo slim!   
Wat de SmartBand zo slim maakt is een innovatieve Android-smartphone  Lifelog-app die automatisch je fysieke, sociale en entertainment activiteiten vastlegt. Je kunt terugkijken welke lichamelijke activiteiten je hebt gehad en met wie je die dag hebt gecommuniceerd. Deze innovatieve app helpt je al je doelen te halen en de voortgang van je activiteiten bij te houden en waar nodig bij te stellen. Lifelog vertelt je zelfs wat voor weer het morgen wordt. De app is beschikbaar vanaf maart 2014.

Beleef je mooiste herinneringen opnieuw en laat de geweldige momenten ook fantastisch klinken!
Met deze kleine en krachtige STM10 Stereomicrofoon gekoppeld aan je Xperia Z2 beleef je de meest realistische beeld- en geluidservaring die je je bedenken kunt. Het is een uiterst gevoelige maar gebruiksvriendelijke stereomicrofoon met condensator waarmee je de beste authentieke video- en audio-opnamen kunt realiseren, hiermee geniet je van het beste geluid. Je beleeft elke herinnering opnieuw!

Share

Aimee

Medewerker Marketing en Communicatie schrijft over de nieuwe smartphones, apps, en alles wat handig is om te weten. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Geef het aan ons door en wie weet vind je het terug op ons Phone House blog.

Ook interessant