Top 3 smartphones om films te kijken

Films en series kijken vanuit je luie stoel op je TV is natuurlijk heerlijk, maar tegenwoordig hoef je met de juiste smartphone de TV niet eens meer aan te zetten. Wat maakt een telefoon nou echt geschikt om films op te kijken? Wij hebben voor alle smartphone binge-watchers de top 3 smartphones om films mee te kijken samengesteld. Ga daar maar eens goed voor zitten, en vergeet vooral de popcorn niet.

1. Samsung Galaxy Note 10+

De Galaxy Note 10+ biedt de mobiele ervaring van een computer en professionele filmcamera in één. Daarom staat dit toestel bij ons op nummer 1 in de top 3 smartphones om films mee te kijken. Met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslag kun je dit toestel uitermate goed gebruiken voor het kijken van films en video’s on the go. Door de ruime opslagcapaciteit kun je jouw favoriete films van te voren opslaan, handig voor onderweg!

Ook het scherm van dit toestel liegt er niet om. Door het brede AMOLED-scherm en de piepkleine notch aan de voorkant van het toestel heb je een heus bioscoopscherm voor in je handpalm. Qua audio zit je goed met de Samsung Galaxy Note 10+, met Surround sound met Dolby Atmos technologie waan je je namelijk echt in de bioscoop.

redcarpet - samsung galaxy note10+ - paparazzi

2. Apple iPhone 11 Pro

De Apple iPhone 11 PRO is het nieuwste model uit de Apple serie, en steekt met kop en schouders boven de andere iPhone toestellen uit. Dit toestel is namelijk uitermate geschikt voor het kijken van je favoriete superheldenfilm of het wegzwijmelen bij je favoriete romantische komedie. Vandaar dat die op nummer 2 staat in onze Top 3 smartphones om films mee te kijken. De iPhone 11 PRO is uitgerust met het helderste, scherpste iPhone-display ooit! De batterijduur bij dit nieuwe toestel liegt er niet om, deze is geoptimaliseerd waardoor je langer dan ooit te voren naar je favoriete series en films kunt kijken met je smartphone.

Maar ook het zelf maken en editen van films is op dit toestel een makkie. Door de drie top camera’s kun je in 4K video’s schieten, en je creativiteit de vrije loop laten. Laten we vooral de audio van dit top toestel niet vergeten. De iPhone 11 PRO heeft het nieuwe zogenaamde ‘spacial audio’ wat ruimtelijk geluid betekent. Hiermee krijg je het beste geluid en kun je optimaal genieten van jouw favoriete film.

redcarpet - iPhone 11 pro - paparazzi

3. Sony Xperia 5

Last but not least: De Sony Xperia 5. Met dit toestel kun je door het fantastische 21:9 CinemaWide™-scherm genieten van een hoogwaardige beeldkwaliteit en een optimale bioscoopbeleving. Op dit toestel kijk je haarscherp en met de meest levendige kleuren je mooiste films en series.

Sony zegt zelf: “Met de Sony Xperia 5 kun je films kijken zoals de makers het bedoeld hebben”, en daar sluiten wij ons volledig bij aan. Doordat Sony het Dolby Atmos geluidssysteem aan dit toestel heeft toegevoegd liegt de audio er ook zeker niet om. Of je nou films kijkt of je favoriete muziek luistert, met dit toestel beleef je het optimaal.

redcarpet - sony xperia 5 - paparazzi

Voor alle voorwaarden en het inschrijfformulier van de Filmweken kijk je hier. Ben je benieuwd naar de nieuwste film en serie releases van november? Je leest ze in deze blog. Ben je benieuwd naar de beste streaming apps voor films en series op je smartphone? Hier lees je er alles over.

Filmweken bonushint 3:

Share

Annemieke Roozeboom

is de Social Media marketeer voor Phone House en een van onze top notch blog-schrijvers. Met een passie voor technologie, schrijven en memes creëert zij telkens weer nieuwsartikelen met relevante informatie waar jij als lezer je voordeel mee kan doen! Vragen, ideeën, verbeterpunten? Altijd welkom! Stel ze via het Facebook of Instagram kanaal en help ons jouw ervaring nog beter te maken.

Ook interessant