Samsung speculaties 2020

Samsung komt jaarlijks rond februari met hun nieuwe flagship toestel tijdens het Samsung Unpacked evenement, dus we hopen op een herhaling van afgelopen jaren. Als we de speculaties mogen geloven belooft het de opvolger van de Samsung Galaxy S10(+) te worden. Wij kunnen niet wachten! Ben je benieuwd naar de Samsung speculaties voor 2020, en wat je allemaal van de nieuwe release mag verwachten? Lees dan snel verder!

Je ziet hier de officiële teaser van het Samsung Unpacked 2020 evenement

Samsung Galaxy S11 / S20

De meningen zijn verdeeld in telecomland. Gaat het nieuwe flagship toestel van Samsung de Galaxy S11 heten, of gaat Samsung toch voor de naam Galaxy S20? 11 februari zullen we het weten, want dan vindt de officiële aankondiging van de nieuwe smartphone plaats tijdens het Samsung Unpacked evenement.

In dit artikel zullen we verder refereren naar het nieuwe toestel als de Galaxy S20, omdat deze naam het meest waarschijnlijk is. Het is ten slotte 2020. Als we de geruchten moeten geloven, komen er net als bij de Galaxy S10 maar liefst 3 varianten van het toestel uit. We hebben het dan over de volgende toestellen:

  • Samsung Galaxy S20e
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+

Specificaties

De eerste twee modellen zullen, naar het schijnt, verkrijgbaar zijn in grijs of zwart, waar de S20+ ook in het blauw te verkrijgen zal zijn. De kleur van de toestellen is uiteraard een leuke bijkomstigheid, maar natuurlijk geen reden om dit nieuwe toestel aan te schaffen. Wat maakt de new and improved Samsung dan zo bijzonder?

Vermoedelijk zal het S20+ toestel een 20:9 display krijgen, wat vergelijkbaar is met de Note10+. Qua geheugen zit je met dit toestel wel goed, aangezien er sprake is van 12GB geheugen en 128 GB opslag. Ook de batterij zou een stuk groter zijn dan bij de voorgaande toestellen, wat betekent dat de batterijduur verbeterd zou zijn. Het scherm zal een ultrasonic fingerprint detector bevatten, wat inhoudt dat er geen losse vingerafdrukherkenner meer aanwezig zal zijn op het toestel. Door nieuwe technologieën zou het toestel zelfs twee vingers tegelijk kunnen scannen. Handig? We zullen het zien.

Niet alle geruchten zijn even leuk om te horen. Zo gaat er een speculatie rond dat de nieuwe Samsung Galaxy S20 geen aux-ingang zou hebben. Dit zou betekenen dat je de oortjes of koptelefoon die je nu gebruikt niet langer met dit toestel kunt gebruiken, tenzij ze via bluetooth worden aangestuurd. Apple heeft dit bij de iPhone X ook geïntroduceerd, waar toentertijd veel kritiek op kwam.

Samsung speculaties 2020

Samsung Galaxy Buds +

Tijdens het Samsung Unpacked evenement van februari 2019 presenteerde Samsung al haar Samsung Galaxy Buds. Dit zijn de draadloze oordopjes met goed geluid van Samsung, en ze zijn ook nog eens makkelijk in gebruik. Ook kon je met deze earbuds gemakkelijk handsfree bellen en hadden ze een relatief lange accuduur. Tijdens het Samsung Unpacked evenement van 11 februari 2020 wordt er dan ook een update van dit product verwacht. Wij zijn benieuwd of het batterijvermogen nog beter is geworden en of de oortjes nu noisecancelling zijn.

Galaxy Z Flip

Ook zijn er bepaalde Samsung speculaties die beweren dat 11 februari de Samsung Galaxy Z Flip gereleased zal worden. De naam van het toestel zegt het al, dit wordt een flip-phone. Hij lijkt echter totaal niet op de klaptelefoons die we vroeger hadden, dit toestel belooft een echte concurrent van de Motorola Razr flip-phone te worden. Deze mogelijke opvolger (van de Galaxy Fold die Samsung vorig jaar releasde) zou een 12-megapixel primaire camera krijgen met een 10-megapixel selfiecamera. Wij zijn heel benieuwd!


Ben je benieuwd naar het aanbod Samsung toestellen van Phone House? Kijk dan hier.

Share

Annemieke Roozeboom

is de Social Media marketeer voor Phone House en een van onze top notch blog-schrijvers. Met een passie voor technologie, schrijven en memes creëert zij telkens weer nieuwsartikelen met relevante informatie waar jij als lezer je voordeel mee kan doen! Vragen, ideeën, verbeterpunten? Altijd welkom! Stel ze via het Facebook of Instagram kanaal en help ons jouw ervaring nog beter te maken.

Ook interessant