Samsung Galaxy S5: Wat mag je er van verwachten!

De meeste mensen beschikken over een smartphone om niet alleen mee te bellen, sms’en en internetten. We stellen steeds méér eisen aan onze smartphone, er wordt onder andere verwacht dat deze over een kwalitatief goede camera beschikken. Wanneer je tijdens een vakantie of een bezoek aan een festival op stap gaat, wil je het liefst alles met één apparaat kunnen en niet met een grote camera om je nek lopen. Je wilt foto’s en video’s direct kunnen bewerken met behulp van handige apps en delen met je vrienden via social media met de Samsung Galaxy S5.

Supersnel fotograferen met de Samsung Galaxy S5!
Wie zijn mooiste kiekjes koestert stelt hoge eisen aan het apparaat waarmee de foto’s zijn gemaakt. Jij wilt toch ook je dierbare herinneringen vastleggen om er nog heel lang van te genieten. Goed nieuws wat je niet mag missen! Ik stel je graag voor aan het nieuwste paradepaardje van Samsung; de  Galaxy S5 deze zal de geschiedenisboeken ingaan als één van de snelste smartphones van 2014 met een geweldige camera. Wat is nou zo bepalend voor een goede camera waarmee je scherpe en kleurrijke foto’s creëert? Zowel de resolutie, als de lens en de snelheid van de sluitertijd zijn bepalend voor het resultaat waarmee je fotografeert. Samsung zet een grote stap met zijn 16-megapixel camera en een supersnelle autofocus die in slechts 0,3 seconde een real-time HDR moment vast legt, zo hoef je nooit meer een moment te missen. Hiermee kun je in alle omstandigheden zowel bij sterk tegenlicht als in de schaduw, levendige foto’s verkrijgen met natuurlijk licht en heldere kleuren. Ook kun je een specifiek object haarscherp fotograferen waarvan de achtergrond vervaagt zonder dat je een extra lens nodig hebt. Je foto’s spatten letterlijk van het 5,1 inch grote Full HD Super AMOLED beeldscherm af.

Wat maakt de Samsung Galaxy S5 uniek?
Uiteraard is de hardware nog beter geworden maar het gaat bij de Samsung Galaxy S5 vooral om de  Smart in de Phone. De Samsung Galaxy S5 heef t een 2,5 GHz quad-core processor wat een ultieme snelheid oplevert, dankzij 4G mobiel internet ervaar je een hoge download snelheid waarmee je super snel leuke films kunt downloaden. Als je bestanden snel moet downloaden, dan kun je bij de Samsung Galaxy S5 mobiel internet en Wi-Fi tegelijk inschakelen en merk je dat de netwerksnelheid met circa 80 tot 90% toeneemt.

Wat maakt de Samsung Galaxy S5 nu zo Smart?
De Samsung Galaxy S5 beschikt over de handige Kids Mode functie. Hiermee vergrendel je heel eenvoudig een gedeelte van je telefoon waar al je belangrijke informatie en applicaties staan, die niet geschikt zijn voor kinderen onder de 10 jaar. Zo krijgen kinderen alleen toegang tot de geselecteerde apps en games die speciaal voor hen bedoelt zijn. Uiteraard kun je als ouder de selectie uitbreiden en een tijd instellen hoe lang ze mogen spelen. De vergrendeling wordt door een pincode geblokkeerd waardoor alleen jij toegang hebt tot alle opties van de Samsung Galaxy S5. Voor een gezondere levensstijl heb je met de Samsung Galaxy S5 een echt sportmaatje in handen. Met zijn ingebouwde  hartslagsensor en de S-health applicatie kun je jouw persoonlijk sport programma kiezen om je doelen te bereiken. Zo kun je op elk moment van de dag je hartslag direct op je telefoon controleren om je leefwijze hierop af te stemmen. Je hartslag wordt nauwkeurig gemeten door een sensor aan de achterzijde waar je je vinger op moet leggen, op de voorzijde kun je jouw hartslag aflezen. Maak je health ervaring helemaal compleet in combinatie met de Gear Fit.

 

 

 

 

 

Samsung Galaxy Gear Fit
De  Gear Fit is uniek ten opzichte van de Gear 2 en met zijn gebogen AMOLED-scherm is het de meest complete wearable polsband. Hij is ligt in gewicht (slechts 27 gram) en door de ronde vorm biedt het je een comfortabele pasvorm. Het scherm is door touch te bedienen en heeft net als op de Galaxy S5 een hartslagmeter en een S-health applicatie waarmee je continue je hartslag, afstand en snelheden kan controleren. Ook heeft de Gear Fit in vergelijking tot de Gear 2 een accu die twee keer zo lang meegaat. Kortom een erg modieuze verschijning die halverwege april verkrijgbaar is.

 

 

 

 

 

Het verlengstuk van de Samsung Galaxy S5 om je pols!
Samsung zet met de stijlvolle Gear 2 een grote stap voorwaarts op het gebied van wearable technologie. Wat is verbeterd ten opzichte van de Galaxy Gear? De verbinding tussen verschillende devices bieden meer vrijheid in het dagelijkse leven, denk aan de bediening van je Smart TV of aan muziek luisteren onderweg zonder dat je je smartphone mee hoeft te nemen. De smart wearable is licht in gewicht en heeft een prachtig design die aansluit bij de huidige (mode)trends. Zowel de achtergrond als het startscherm en de wijzerplaat kun je naar je eigen smaak aanpassen. De camera in de Gear 2 is verwerkt in de behuizing zelf en niet, zoals eerder, in de horlogeband. Inkomende oproepen of berichten kun je met de Gear 2 aannemen of negeren. Ook op dit device kun je een fitnessroutine ontwikkelen die helemaal bij jou past. De smartwatch heeft toegang tot een rijke keuze in applicaties. Het is de eerste wearable die wordt aangedreven door het besturingssysteem Tizen. Verwacht wordt dat de Samsung Gear 2 ook vanaf april bij Phone House beschikbaar is.

Beveiligd met de vingerafdrukscanner, stofvrij en waterdicht!
Tot slot is de Samsung Galaxy S5 voorzien van een vingerafdrukscanner, hiermee zijn al je foto’s, apps, contactgegevens en overige informatie gegarandeerd veilig. Naast het beschermen van je content is de Galaxy S5 ook bestand tegen stof, zand en regen (ip67).

Wanneer is de Galaxy S5 verkrijgbaar bij Phone House?
Dit prachtige paradepaardje is halverwege april bij ons verkrijgbaar uiteraard in combinatie met alle netwerken. Wil je de Samsung Galaxy S5 bestellen? klik  hier.

Share

Aimee

Medewerker Marketing en Communicatie schrijft over de nieuwe smartphones, apps, en alles wat handig is om te weten. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Geef het aan ons door en wie weet vind je het terug op ons Phone House blog.

Ook interessant