Samsung budget lijn breidt uit met Core II, Young 2 en Ace 4

Samsung heeft het er maar druk mee: de dag nadat het merk de Galaxy S5 Mini gepresenteerd heeft, wordt ook de nieuwe generatie Samsung budget telefoons aangekondigd. Samsung breidt in het derde kwartaal de Galaxy lijn uit met de Galaxy Core II, Galaxy Young 2 en Galaxy Ace 4, drie Android telefoons voor een leuke prijs. 

Galaxy Core II

De Samsung Galaxy Core II is de meest luxe uitvoering van de nieuwe Samsung budget telefoons en is er ten opzichte van zijn voorganger er flink op vooruit gegaan.  De Core II heeft een 4,5″ WVGA display waar de voorganger een 4,3″ had. Het scherm heeft een resolutie van 480×800 pixels gekregen, wat vreemd genoeg hetzelfde is als de voorganger. Blijkbaar wilde Samsung hier een verschil houden met de Galaxy S5 Mini, die een resolutie van 720×1280 pixels heeft.

De Galaxy Core II heeft een 1.2 GHz Quad-Core processor (i.p.v. 1.2 GHz Dual-Core) en heeft voldoende snelheid en rekenkracht voor intensieve taken. De batterij van de telefoon heeft ook een kleine upgrade gekregen: de 1.800 mAh accu van de Core heeft plaats gemaakt voor een van 2.000 mAh. De telefoon heeft een 5 megapixel camera met LED-flitser, 4 GB opslaggeheugen en draait op Android 4.4.

core2

 

Galaxy Ace 4

De Galaxy Ace 4 is de derde opvolger van de populaire Galaxy Ace, de eerste Samsung budget telefoon met Android. Het grootste verschil is dat de Ace 4 een iets hoekiger design heeft, ten opzichte van de ronde Ace 3. De Ace 4 heeft een 4″ scherm, 1 GHz Dual-Core processor en 1.500 mAh batterij. FDe telefoon heeft een 5 megapixel camera met LED-flitser, 4 GB opslaggeheugen en draait op Android 4.4.
ace4

 

 

Galaxy Young 2

Tot slot is er een opvolger van de populaire Samsung Galaxy Young aangekondigd: de Samsung Galaxy Young 2. Ook deze telefoon heeft iets rechter hoeken en heeft een minder opvallende zilveren rand. Het scherm is iets gegroeid naar 3,5″ maar heeft wederom dezelfde resolutie als zijn voorganger, die een 3,27″ scherm had.

De Young 2 heeft een 1 GHz Single-Core processor en een 1.300 mAh batterij. Foto’s maak je met de 3,15 MP camera. Net als zijn voorganger heeft ook de Young 2 geen frontcamera, dus voor selfies moet je de ‘gewone’ camera gebruiken. Net als de Ace 4 en de Core II wordt ook de Young 2 met Android 4.4 geleverd. Daarnaast zijn er vanuit de doos 8 Gameloft spellen geïnstalleerd, zodat je gelijk na installatie kunt gamen.

Young2

 

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant