Release special: Samsung Galaxy S4

De nieuwe Samsung S4 toestel buzzt al een tijdje rondt op onze Facebook pagina en onze website, maar ook de rest van de wereld kijkt verwachtingsvol uit naar de dag dat deze topper in de winkel ligt. 27 april is het zover!

Samsungs nieuwe paradepaardje is een toestel waar veel van wordt verwacht na het grote succes van de Samsung Galaxy SIII en  het succes van de hele Galaxy-lijn. In dit artikel een overzicht van het toestel  voor de mensen die nog twijfelen over de aanschaf of voor mensen die er simpelweg geen genoeg van kunnen krijgen. Ook mooie acties komen aan bod!

Het toestel
Wat heeft deze topper dan precies voor ons in petto? We noemen de vier meest opvallende uiterlijke kenmerken en software-opties:

1. Het eerste wat je zit is natuurlijk het ontwerp dat erg lijkt op dat van de SIII. Grootste verschil is het iets grotere scherm, maar dunnere body en de ‘premium’ afwerking van de randen.

2. Het prachtige amoled-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 en daarmee met trots de naam Full HD draagt. Het scherm is met 5-inch weer ietsje groter dan de SIII, maar dat levert geen bedieningsproblemen op. Een scherm dat mee kan in het topsegment.

3. Aan de voorkant beschikt het toestel over een camera van 2 megapixels en aan de achterkant over een 13 megapixel-camera. Iets wat ook veel concurrenten aan boord hebben. Waarin Samsung zich echter onderscheidt is de functie Dual-shot. De naam zegt het al een beetje, maar met deze functie kan je met allebei de camera’s tegelijkertijd fotograferen. Een foto maken van je vrienden en van jezelf wordt daardoor een koud kunstje. Hoe tof is dat?

4. Scrollen met je ogen. Dat klinkt misschien als een grap, maar dat is het niet. De verschillende sensoren die zijn verwerkt in de S4 merken vanzelf wanneer je aan de onderkant van het scherm bent en scrollen vervolgens automatisch verder.

Voor een compleet overzicht van het toestel kan je direct de bespreking lezen die  hier al eerder werd gepubliceerd vlak na de officiële aankondiging. Als je iets visueler bent ingesteld kan je ook onderstaand filmpje bekijken waarin alle features van het toestel aan bod komen.

Acties
Natuurlijk zorgen we bij Phone House ook voor leuke acties en aanbiedingen. Zo kiezen we aanstaande vrijdag een aantal mensen die speciaal voor de Phone House de Samsung Galaxy S4 mogen  testen en hun mening zullen geven over het toestel. Is dat alles? Nee, op 27 april hebben we ook een speciale actie in de Kalverstraat in Amsterdam. Hier wordt in één van onze winkels de Samsung Galaxy S4 zeer voordelig van de hand gedaan.

Op het hoofdkantoor van de Phone House lag het toestel al klaar voor gebruik en was GeekSquad agent Sander één van de eerste die het toestel in zijn handen kon houden. Zo blij als een klein kind heeft hij er al een tijdje mee kunnen spelen en binnenkort zal er ongetwijfeld een bespreking volgen van zijn hand. Binnenkort ben je misschien ook één van de gelukkigen die het toestel in zijn bezit heeft. Nog heel even wachten. Wil jij nog meer Galaxy? Kijk dan even dan eens naar dit mooie overzichtje van de Galaxy S familie.

Agent Sander met zijn Galaxy S4.

Wil jij de Samsung Galaxy S4 meteen bestellen? Dat kan  hier!

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant