Een refurbished iPhone: de voordelen!

Heb je enig idee wat het moment is waarop de waarde van jouw smartphone het meest afneemt? Wij wel: het is het ogenblik waarop je je gloednieuwe telefoon uit de verpakking haalt, de simkaart erin klikt en vol verwachting op de powerbutton drukt. Vanaf dat moment is de telefoon namelijk niet nieuw meer. Ben je op zoek naar een andere telefoon, dan is het vaak heel slim om te kiezen voor een refurbished iPhone van Phone House, ofwel een gebruikte, gerenoveerde telefoon die nog net zo goed is als een nieuwe. Goed voor je portemonnee én het milieu!

De voornaamste reden om te kiezen voor een refurbished toestel is de prijs. Vergelijk het met een goede occasion versus een nieuwe auto met niks op de teller. Voor een nieuwe betaal je de hoofdprijs. Voor de eerste kilometers betaalt de eerste eigenaar in verhouding ontzettend veel geld, want de afschrijving is in het begin torenhoog. En waarom zou je nu per se de eerste eigenaar willen zijn als er een heel goed alternatief is? Dat alternatief bieden we je, bij Phone House, in samenwerking met Renewd: onze partner als het gaat om refurbished telefoons.

Renewd, partner van Phone House

Uitsluitend originele onderdelen

We willen niet beweren dat alle refurbished telefoons van Phone House – voornamelijk iPhones – van een oud vrouwtje zijn geweest en altijd binnen hebben gelegen. We willen wél beweren dat je er heel verstandig aan doet om je refurbished toestel bij Phone House op de kop te tikken. Voordat we onze toestellen opnieuw verkopen, controleren we deze eerst op meer dan tachtig functionaliteitspunten. Onze toestellen bevatten uitsluitend originele onderdelen. En het gaat natuurlijk niet alleen om het innerlijk; onze refurbished telefoons hebben minimale schade en zien er gelikt uit.

Voor wie is refurbished een goede keuze?

Voor iedereen die een beetje – of meer dan een beetje – prijs- en milieubewust is, is een refurbished iPhone een uitstekende keuze. Is je kind toe aan een eerste smartphone? Refurbished is de beste keus. Een echte iPhone, zo goed en mooi als nieuw, maar met een véél vriendelijker prijskaartje. Of ben je een zakelijke gebruiker en geef je de voorkeur aan een aparte telefoon om zakelijk en privé enigszins gescheiden te houden? Ga voor refurbished!

Een refusbished iPhone, ideaal voor je kind(eren)

Veel mensen lijken vergroeid met hun smartphone. Jij niet? Als jij een matige gebruiker bent en niet 24/7 op je telefoon zit, is het niet logisch en economisch om voor een hagelnieuwe telefoon te kiezen. Refurbished is dan ideaal voor jou.

Een tweede leven

Dat geldt ook als je hart voor onze planeet hebt. Wanneer je een refurbished iPhone koopt, geef je een toestel een tweede leven. Er hoeft dan geen nieuwe smartphone te worden gefabriceerd, en dus wordt onze dierbare aarde veel minder belast. Sterker nog: onze partner Renewd levert een actieve bijdrage aan herbebossingsprojecten.

Nog een laatste reden en dan houden we op. Apple haalt met enige regelmaat toestellen uit het assortiment die licht verouderd zijn. Best wel jammer, want dat zijn vaak uitstekende iPhones. Heb jij liever een toestel met wat meer levenservaring dan dat je veel geld betaalt voor de allernieuwste telefoon? Via ons kun je heel voordelig een iets ouder model aanschaffen dat je net zo veel plezier geeft.

Kom naar Phone House

Met de keuze voor refurbished bewijs je dus niet alleen je banksaldo een dienst, maar ook de planeet. Dus als we je een tip mogen geven: pak de fiets of (benen)wagen en breng een bezoekje aan een Phone House bij jou in de buurt. Of neem de plank en surf naar onze website voor superscherp geprijsde toestellen. Zien we je snel?

Share

Ook interessant