Een refurbished iPhone – ook perfect voor kinderen

Het volgende scenario klinkt je als ouder ongetwijfeld bekend in de oren: je kind vraagt om een smartphone, want “al mijn vrienden hebben er ook al een”. Is dit het moment om voor jouw kind een smartphone aan te schaffen, maar vind je die nieuwe iPhones veel te duur? Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste telefoon voor je kind een hele uitdaging kan zijn. Gelukkig hebben we bij Phone House de perfecte oplossing voor je! In deze blog vertellen we je waarom een refurbished iPhone van Forza ook voor jouw kind de perfecte eerste smartphone is.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Bij Phone House bieden we Refurbished iPhones aan die retour zijn gekomen wegens voorraadoverschotten, technische defecten of via een inruilprogramma. Zodra de toestellen bij onze partner Forza Refurbished binnenkomen worden ze door slimme robots en professionals getest op 50 kritische kenmerken, en waar nodig hersteld. Op deze manier zijn de refurbished iPhones bij Phone House altijd 100% in orde aan de binnenkant. Zo kun je aan de binnenkant van de refurbished iPhone niet eens zien dat jouw kind niet de eerste gebruiker is.

vrouw, telefoon, buiten

A, B, C

Ook aan de buitenkant van het toestel is het lastig om gebruikssporen te zien, doordat onze partner in refurbished iPhones Forza gebruik maakt van een A, B en & grade. Dit houdt in dat de toestellen onder het A grade nauwelijks gebruikssporen aan de buitenkant bevatten, waardoor het echt lijkt of je met een nieuwe iPhone loopt te pronken! Zelfs de B grade is in zeer goede staat, met meer zichtbare-, maar nog steeds lichte -gebruikssporen. Alléén bij de C grade is het op het blote oog zichtbaar dat jij niet de eerste gebruiker van het toestel bent, hoewel zelfs de C grade er nog piekfijn uitziet. Een refurbished iPhone is al snel tot 60% goedkoper dan een nieuwe iPhone. Uiteraard zijn alle refurbished toestellen die bij Phone House verkocht worden voorzien van het Keurmerk Refurbished. Wil je meer informatie over de verschillende gradaties van Forza? Kijk dan hier.

Vele voordelen

Het meest voor de hand liggende voordeel van een refurbished iPhone is natuurlijk de prijs. Het prijsverschil van de toestellen zit hem dan ook in de A, B of C grade. Refurbished iPhones zijn namelijk tot wel 60% goedkoper dan nieuwe iPhones! Toch lever je met een refurbished toestel niet in op kwaliteit. Zo heeft jouw kind een uitstekend toestel voor een schappelijke prijs. Alleen nog even de telefoon instellen, en klaar is kees. Klik hier voor het gehele aanbod refurbished iPhones bij Phone House.

kinderen, smartphone, rode deur

Kindvriendelijk

iPhones staan er om bekend handige kind-proof functies te hebben. Zo kun je beginnen met het creeëren van een eigen iCloud voor je kind. Op deze manier is het altijd gemakkelijk om data over te zetten naar een eventueel vervolg toestel. Met ‘vind mijn iPhone’ kun je als ouder altijd zien waar je kind (of diens telefoon) zich bevindt, mocht je dit handig vinden. Ook kun je precies regelen welke apps je kind wel en niet kan gebruiken, en een maximale schermtijd instellen. Zo blijkt maar weer, een refurbished iPhone voor kinderen is zo gek nog niet! Met deze tips en tricks weet je zeker dat je kind op een verantwoorde en veilige manier van een iPhone gebruik kan maken. Ben je benieuwd naar nog meer handige iPhone tips? Je leest ze hier.

vrouw, telefoon, refurbished

Heb je vragen, of ben je geïnteresseerd in een refurbished iPhone? Kom vrijblijvend langs in een van onze winkels en laat je adviseren. Ben je benieuwd naar alle voordelen van een Refurbished iPhone? Je leest ze in deze blog. Wil je meer informatie over Forza Refurbished? Kijk dan hier. Ben je benieuwd naar het aanbod Refurbished iPhones bij Phone House? Kijk dan hier.

Share

Annemieke Roozeboom

is de Social Media marketeer voor Phone House en een van onze top notch blog-schrijvers. Met een passie voor technologie, schrijven en memes creëert zij telkens weer nieuwsartikelen met relevante informatie waar jij als lezer je voordeel mee kan doen! Vragen, ideeën, verbeterpunten? Altijd welkom! Stel ze via het Facebook of Instagram kanaal en help ons jouw ervaring nog beter te maken.

Ook interessant