Nokia 3 krijgt deze maand beveiligingsupdate

Nokia 3 Beveiligingsupdate

Nokia bezitters hebben het goed, want het Finse bedrijf voorziet haar toestellen regelmatig van updates. Zo wordt er deze maand een nieuwe security-patch voor de Nokia 3 uitgerold. Het gaat om de nieuwste, door Google vrijgegeven, beveiligingsupdate in januari 2018.

Nokia voorziet beveiligingsupdates met regelmaat
HMD Global-Nokia, het bedrijf achter de huidige Nokia smartphone, voorziet haar toestellen met hoge regelmaat van beveiligingsupdates. De software-update voor de Nokia 3 zal in Nederland later deze maand plaatsvinden. Google brengt zelf iedere week een nieuwe beveiligingsupdate uit en hoe de fabrikanten hier vervolgens mee omgaan is aan hen.

De nieuwe patch zal in totaal 38 lekken dichten, welke overigens niet alle 38 specifiek voor de Nokia 3 zullen zijn. Het wordt zeker aangeraden om de update te downloaden en installeren om het risico op beveiligingsbreuken zo klein mogelijk te houden. Je krijgt automatisch een melding over de update, zoals dit altijd plaatsvindt.

Nokia 3

Android 8.0 Oreo
Naar verwachting zal de Nokia 3 ook voorzien worden van de nieuwste versie van Android: Android 8.0 Oreo. Het Finse bedrijf is op dit moment druk bezig dit te testen en zal hier in de nabije toekomst een update voor uitbrengen.

Share

Ook interessant