LG G4 stylus en G4c – voor ieder wat wils

LG heeft zojuist de LG G4 stylus en de G4c aangekondigd, de twee nieuwe aanwinsten in de nieuwe LG G4 familie. Met deze aanwinst heeft de klant keuze uit twee telefoons die qua uiterlijk en features veel op de G4 lijken, maar ook zeer scherp geprijsd zijn. 

Met deze nieuwe telefoons heeft de klant meer keuze in de schermgrootte. De LG G4c is dankzij het 5″ HD-scherm een tikje kleiner dan de LG G4 en de LG G4 stylus heeft een 5.7″ HD-scherm – iets groter dan de LG G4, die een 5,5″ qHD scherm heeft. Zoals de naam doet vermoeden heeft de G4 stylus een pennetje bijgeleverd, net als Samsung bij de Galaxy Note 4 heeft gedaan. Deze Rubberdium Stylus maakt het makkelijker om notities en tekeningen te maken op het royale scherm. 

De twee telefoons worden geleverd met Android 5.0 Lollipop en een 1.2GHz Quad-Core processor, die aangestuurd wordt met een RAM-geheugen van 1 GB. Daarnaast krijg je standaard 8GB opslaggeheugen, wat uitgebreid kan worden met micro-SD. Foto’s maak je met de 13 megapixel camera of met de 5 megapixel selfie-camera. Aan de camera van de G4 Stylus is ook Laser Autofocus toegevoegd, waarmee je in 0,27 seconden al kunt scherpstellen op het onderwerp.

LG gaat de twee telefoons alleen met een plastic behuizing uitbrengen, niet met een lederen achterkant zoals ze bij de G4 gedaan hebben. De LG G4c is vanaf juni in de kleuren grijs, goud en wit voor een adviesprijs van € 249,- te verkrijgen. De zilveren G4 Stylus komt een maand later naar de winkels voor € 349,-.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant