Huawei P6

Als Huawei niet de grootste telefoon uitbrengt  (Ascend Mate) dan is het wel de dunste. Met het uitbrengen van de nieuwe P6 claimen ze de dunste telefoon ter wereld te hebben gefabriceerd. De Huawei P6 heeft een dikte van slechts 6,68 mm en heeft daardoor een futuristische feeling. 

Huawei
Misschien heb je ondertussen wel van de Chinese fabrikant gehoord die de laatste tijd stevig aan de weg timmert ondanks hun korte aanwezigheid in Nederland. Wel verkochten ze al talloze routers en modems aan de grote jongens van de telecom. Die producten doen het aardig en zijn van goede kwaliteit. Hoe zit dat met hun nieuwste paradepaardje, de P6?

Design
We beginnen met het unieke design van de P6. Als je het toestel voor de eerste keer ziet en vasthoudt heb je meteen een premium gevoel. De P6 voelt heel degelijk aan en straalt een bepaalde klasse uit. De stevige look & feel heeft ook wel wat weg van de iPhone, maar er zijn nog genoeg onderdelen die afwijken dus die vergelijking houden we maar een beetje buiten beschouwing. Zo geeft de afgeronde onderkant de P6 wel een hele eigen identiteit mee.

Camera
 Een ander punt waarop de P6 vernieuwend is ten opzichte van zijn voorgangers is de Camera.  Allereerst wordt er gebruik gemaakt van een volledig nieuwe versie van Imagine Software.  Dit zie je onder meer terug in de auto scene recognition functie. Deze functie zorgt er vooral voor dat je camera de foto aanpast aan de omgeving waarin hij wordt genomen.  Wat ook supergoed is aan deze camera is de scherpte van de foto’s die je van dichtbij neemt, al vanaf 4!! centimeter kun je enorm scherpe kiekjes schieten.

Specificaties
 Hieronder nog een overzicht van alle belangrijk specificaties. Wil je de Huawei P6 direct bestellen? Dat kan! Hij heeft een aparte pagina op onze  webshop.

  • 6.18mm slanke elegantie van volledig aluminium
  • 4.7” HD In-Cell LCD Touchscreen
  • 1.5 GHz Huawei quad core processor
  • 5 MP camera voor, 8MP aan de achterzijde
  • Android Jelly Bean 4.2.2

 

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant