HTC One Max

De HTC one krijgt na een  klein broertje ook een grote broer. En wat heet groot! Met een scherm van maar liefst 5,9 Inch past deze phablet niet zomaar in je broekzak. Wat kunnen we naast een groot en scherp scherm nog van de One Max verwachten?

Vingerafdruk
Naast dat het toestel een stukje groter is in vergelijking met de One is de meest opvallende verandering het toevoegen van een vingerafdrukscan. Deze functionaliteit zou tot dusver alleen beschikbaar zijn op de iPhone 5S. HTC is dus de tweede smarphone producent met deze feature. De vingerscan van HTC kan meer dan alleen het toestel ontgrendelen. Je kunt verschillende vingers laten scannen en deze aan verschillende functies koppelen. Zo kan je bijvoorbeeld de afdruk van je pink koppelen aan de camera en een andere vinger bijvoorbeeld aan je favoriete app.

Meer, beter en sneller!
Zoals eerder aangegeven is het toestel voorzien van een 5.9 Inch HD 1080p scherm. Het toestel gaat 218 gram wegen. Ook de processor is volgens HTC ins staat tot meer prestaties. De Qualcomm Snapdragon processor moet apps sneller doen draaien, het downloaden doen versnellen en zelfs het spelen van games moet soepeler gaan. Ten slotte zou de batterij van de HTC one Max zo’n 40% langer meegaan!

Socialer
Dat social media de hype voorbij zijn en een vaste plek in onze dagelijkse tijdsbesteding hebben ingenomen zal iedereen duidelijk zijn. Dat bijna 50% van de tijd dat mensen op sociale netwerken doorbrengen via een smartphone of tablet gebeurt mag ook geen wonder heten. Uiteraard speelt HTC hier op in door met de gebruiker mee te denken en een selectie te maken waardoor je alleen pushberichten krijg van updates die voor jou belangrijk zijn.

Conclusie
Wat ons betreft is de eerste phablet van HTC een geslaagde combinatie van kwaliteit een duurzaamheid. Het is een grotere en net wat snellere versie van de HTC One met een paar kleine innovaties. Wanneer je geen problemen hebt met een phablet size smartphone, zien wij geen enkele reden om je de HTC One Max niet aan te raden!

Wil jij als allereerste op de hoogte worden gehouden wanneer de HTC One Max te bestellen is? Schrijf je dan snel in voor onze  nieuwsbrief!

Share

Peter

Google+ Facebooken, twitteren en apps uittesten. Dat zijn de alledaagse zaken die je als social media moderator van Phone House voor je kiezen krijgt. Heel vervelend allemaal.. maar iemand moet het doen! Voordeel voor jullie is dat alleen de nuttigste apps en de leukste accessoires op dit blog vermeld worden. Heb je suggesties, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stuur ze via socialmedia@phonehouse.nl naar Peter en hij voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant