HTC Desire 510: 4G wordt betaalbaar

Mobiel internet via 4G is voor velen geen onbekende term. Het is een geweldige technologie waarmee we op onze mobiel even snel (of sneller) kunnen internetten dan thuis met Wi-Fi. Providers maken er volop reclame mee en de gebruikers zijn enthousiast, want je kunt nu echt de maximale internetbeleving uit je smartphone halen (al moet je wel iets meer opletten dat je niet in no-time je internetbundel er doorheen jaagt).

Wat minder bekend is, is dat niet alle telefoons 4G-ready zijn; voor een beetje 4G-telefoon ben je al snel meer geld kwijt. HTC brengt hier een einde aan met de HTC Desire 510: een 4G-telefoon voor een zachte prijs. 

HTC richt zich al langer op multimedia telefoons, en met dit in het achterhoofd is ook de HTC Desire 510 geschapen. Het 4,7″ scherm is groot genoeg voor films en de 1.2 GHz Quad-core processor is snel genoeg voor multitasking en games. De 4G-chip is voor een mid-range telefoon uniek; je kunt nu ook op een voordelige telefoon supersnel internetten en streamen zonder te wachten tot de video geladen is.

De HTC Desire 510 krijgt een 5 megapixel camera, 1 GB RAM-geheugen en 8 Gb opslaggeheugen, wat uit te breiden is met een Micro-SD kaart. De telefoon draait op Android 4.4 die verrijkt wordt met HTC Sense en HTC BlinkFeed. BlinkFeed zorgt ervoor dat je op je hoofdscherm altijd op de hoogte bent van de laatste social media updates en je favoriete (nieuws-)websites.

kleuren telefoons

Gelijk met de telefoon komt ook een speciale Dot View Cover uit, die de smartphone helemaal compleet maakt. Deze retro-cover hebben we al eerder gezien voor de HTC One (M8) en geeft met een LED-patroon inkomende en gemiste oproepen, sms-jes en andere notificaties weer. Ook kun je direct vanuit de gesloten case een telefoon beantwoorden.

De HTC Desire 510 wordt in de loop van september in Nederland verwacht in de kleuren Terra White en Meridian Grey. De prijzen van de smartphone en de Dot View Cover zijn nog niet bekend gemaakt.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant