De evolutie van de Samsung Galaxy S

De Galaxy lijn van Samsung heeft er in de loop der jaren voor gezorgd dat Samsung bijna overal ter wereld marktleider is op mobiel gebied en daarnaast ook lekker aan de weg timmert met de rest van hun elektronica.  Toen de eerste Samsung Galaxy S smartphone in 2010 op de markt kwam werd dit gezien als een degelijke telefoon, maar niet direct als een bedreiging voor het groeiende imperium van Apple’s iPhone. Ondertussen haalt Samsung Apple langzaam in en ging in januari het 100 miljoenste Galaxy-product over de toonbank. Onlangs was de presentatie van de  Samsung Galaxy S4, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Bij de presentatie van een nieuw model is er ook altijd de mogelijkheid om even terug te kijken op de vorige modellen, daarom een overzicht van de gehele Galaxy-lijn. Hoe heeft de Samsung Galaxy S zich in de loop der jaren ontwikkeld op technisch en-verkooptechnischgebied? Infographic is gemaakt door  toptienmobiel.nl

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant