Vodafone 155: Ideaal toestel voor opa of oma!

Je oma is vandaag jarig dus tijd om haar even te feliciteren. Via Facebook of Whatsapp gaat dit echter niet, maar gewoon bellen is geen probleem en daarnaast ook een stuk persoonlijker. Je oma neemt alleen thuis niet op, waarschijnlijk een stukje taart aan het eten bij de buurvrouw. Dus bel je op haar mobiele toestel, maar ook daar wordt niet opgenomen. Frustratie alom. Wat blijkt,  je oma heeft haar toestel thuis laten liggen want ze kan te er toch niet mee overweg.

Een modern toestel heeft dan vaak ook opties en menu’s waar de oude van dagen het soms lastig mee hebben. Het maken van foto’s vinden ze wel leuk, maar waar ze dan de gemaakte foto’s terug kunnen vinden? En het mailen of delen met iemand anders is al helemaal een crime. Door de talloze opties en mooi vormgegeven menu’s raken raakt je oma vaak het overzicht kwijt waardoort de algehele band met een telefoon niet verbeterd. Al hoeft het bellen met een modern toestel niet heel ingewikkeld te zijn, maar het toestel op zich zorgt al voor lichte paniek.

Speciaal voor dit soort gevallen heb je een aantal versimpelde toestellen, met iets grotere toetsen en ultra simpele werking. Misschien niet zo hypermodern als de laatste smartphones, maar wel super effectief! Bellen en sms’en zijn de basisfuncties om het lekker makkelijk te houden. In samenwerking met Vodafone verkopen we nu een aantal van de Vodafone 155 pre-paid toestellen voor slechts €34.95 en daar zit ook nog eens € 10 beltegoed bij.  Misschien een ideetje voor kerst? Dan is bellen met je oma de volgende verjaardag weer een feest. Neem een kijkje in de webwinkel als dit voor jou herkenbaar is!

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant