Accessoires voor je smartphone

Voor veel mensen is hun mobiele telefoon erg belangrijk, vroeger vooral vanwege het feit dat je overal kan bellen en smsen. Tegenwoordig is de mobiele telefoon het apparaat dat  zorgt voor non-stop communicatie via meerdere kanalen.  De mobiele telefoon is ook het enige apparaat dat de meeste mensen altijd bij zich hebben en de hele dag gebruik van maken. En omdat je mobiele telefoon zo belangrijk is verdiend hij wel een goede bescherming en af en toe een extraatje. We zetten een aantal  accessoires op een rijtje waardoor je net wat meer haalt uit je dagelijkse, digitale vriend.

Een goede bescherming
Als je jouw telefoon helemaal mooi wilt houden ontkom je niet aan een goede cover, case of bumper. Voor de iPhone bezitters onder ons is de keus hieruit enorm. Voor andere telefoons zijn de keuzes  iets minder, maar nog steeds meer dan genoeg. Veel hoesjes en bumpers beschermen je telefoon niet alleen, maar zorgen ook voor een vrolijke versiering. De bescherming verschijnt in veel verschillende vormen. Je hebt covers die je over je telefoon heen kan doen en alleen het scherm vrij laten. Deze covers verschijnen ook weer in verschillende materialen, de één is van hard plastic de andere van zachter silicone materiaal. Naast de covers heb je ook cases, waar je de hele telefoon in een hoesje verdwijnt (bijvoorbeeld van leer) en er zijn nog de bumpers die allen de rand van je telefoon beschermen. De cases beschermen het gehele toestel en zijn vooral nuttig als je het toestel altijd in je zak hebt zitten. De bumpers zijn meer gericht op valgevaar.  Op onze website vind je                                                                                                          talloze cases, covers en bumpers voor verschillende toestellen. Hiernaast zie je een knallende rode Belkin cover.

 Als je naast de achterkant en zijkant ook het scherm krasvrij wil houden kan je een een screenprotector over je de voorkant heen plakken. Deze doorzichtige sticker moet je overigens wel netjes opplakken zodat er geen lucht onder gaat zitten en je scherm onleesbaar wordt.

Speaker
Voor veel telefoons en mp3 spelers zijn er dockingstations te koop waardoor je muziek op je telefoon uit een mooie speaker komt met vol geluid. De afgelopen tijd zijn er ook steeds meer draadloze speakers op de markt gekomen die via bluetooth afspelen. De  Lowdi speaker is daarvan een goed voorbeeld, hij stond laatst al op in onze  cadeautip lijst. Ook de Jambox van Jawbone is een speakertje van goede kwaliteit waarmee je overal draadloos je muziek kan afspelen.

Geheugen
Omdat je de smartphone ook vaak als mediaspeler gebruikt kan het nog wel eens voorkomen dat je geen geheugen meer vrij hebt om een leuk filmpje op te slaan of het laatste album van Michael Jackson niet meer op je telefoon kan luisteren. Gelukkig kan je voor kleine prijsjes de meeste telefoons makkelijk uitbreiden met wat extra geheugen door het aanschaffen van een geheugenkaartje. Het scheelt verder dat de nieuwste smartphones vaak al standaard over een redelijk grote geheugenkaart beschikken.

Batterij
Vooral de smartphone gebruikers kennen het probleem van een lege batterij waarschijnlijk wel. Om ervoor te zorgen dat je nooit zonder lege batterij zit zijn er meerdere mobiele opladers. Een goed voorbeeld daarvan zijn de opladers van Duracell. In de toekomst moet draadloos opladen steeds vaker mogelijk worden, Nokia zet daarmee een stap in de goede richting.  De nieuwe Nokia Lumia 920 wordt namelijk geleverd met een draadloze oplader.

Overig
Er zijn natuurlijk nog tal van andere mooie accessoires en gadgets beschikbaar voor je smartphone zoals: carkits, houders, screencleaners en koptelefoons. Voor een goed overzicht kan je even kijken op  onze webshop waar (naast telefoons) ook  accessoires worden verkocht. Je kan natuurlijk ook altijd even bij ons de winkel inlopen voor deskundig advies voor accessoires voor je smartphone en voor hulp bij het opplakken van je screenprotector 😉

 

 

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant