Sony bouwt Xperia Store onder water

Dat Sony’s telefoons waterdicht zijn, dat wisten we intussen al. De nieuwe Sony Xperia Z3 en Z3 Compact werken zelfs nog wanneer ze een half uur op 1,5 meter diepte hebben gelegen! En wellicht kunnen de telefoons het zelfs nog langer volhouden: kennen jullie het verhaal van de Zweed nog die z’n Xperia Z2 pas na zes weken terug vond in de zee en gewoon door kon bellen? Blijkbaar waren de mensen van Sony hierdoor geïnspireerd, want ze gaan in december hun eerste Xperia Store onder water openen.

Sony wil met de opening van de eerste Xperia Aquatech Store de klantbelevenis naar een nieuw niveau halen. Op 3 december 2014 zal aan de kust van Dubai de eerste Aquatech winkel geopend worden, vier meter onder de zeespiegel. Om in de winkel te komen zullen ervaren duikers de klanten naar de winkel begeleiden. In de winkel zelf moet het gewoon mogelijk zijn om normaal te kunnen staan en ademen, zodat de klant op zijn gemak Sony’s nieuwste waterdichte telefoons, tablets en accessoires kan bekijken om vervolgens al zwemmend hun aankoop naar land te brengen.

Volgens Rüediger Odenbach, vice president van Sony Mobile in het Midden-oosten en Afrika, zal de concept-store klanten een opwindende en onvergetelijke ervaring bieden: “Onze belofte voor 2014 was dat we de Sony producten groter, beter en gewaagder zouden presenteren. Op het moment biedt Sony haar klanten een groot assortiment Xperia smartphones, tablets en accessoires met de hoogste waterdichtheid-rating. En vandaag hebben we de stap genomen om ’s werelds eerste Xperia Aquatech winkel te openen, waarmee we wederom Xperia’s passie voor innovatie in de smartphone wereld benadrukken”. 

Sony houdt in het midden-oosten een wedstrijd waarbij een selecte groep gelukkige winnaars als eerste bij de opening aanwezig kunnen zijn. Wij zijn jaloers, we hadden er graag bij gezeten! Wat vinden jullie van dit idee? Is het een trip naar Dubai waard?
Bron: Arabian Gazette

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant