Win een wintersport trip met de Acer Liquid Jade S

Phone House maakt het samen met Acer en Radio Veronica mogelijk om een verzorgde wintersport trip te winnen! Iedereen die nu een Acer Liquid Jade S aanschaft krijgt niet alleen een Acer Iconia One 7 tablet gratis, maar maakt ook nog kans op een weekje wintersport.

 

Over de actie

Dat de Acer Liquid Snow Challenge pack een mooie aanbieding is, staat buiten kijf. In deze aanbieding zit niet alleen de super geavanceerde Acer Liquid Jade S smartphone, maar ook nog een Acer Liquid One 7 tablet! Je ontvangt dit pakket al vanaf 20 euro per maand in combinatie met een BEN abonnement, met 100 minuten/sms en 1 GB per maand!

Maar dat is niet alles: Iedereen die voor 5 maart het Acer Snow Challenge pack koopt en zich registreert, maakt ook kans op twee tickets naar de sneeuw! Je gaat dan samen met Acer en Radio Veronica van 17 tot en met 22 maart naar Flachau in Ski Amadé, Salzburgerland. Alles is voor je geregeld: skihuur, skipassen, de reis en natuurlijk de overnachting. Overdag vertoef je lekker op de piste en ’s avonds worden de leukste feesten georganiseerd. Je sluit af met een knalfeest op vrijdagavond, waar al jouw favoriete Veronica DJ’s de avond van jouw leven zullen maken!

 

acer aanbieding

 

Over de Acer Liquid Jade S

De Acer Jade S is een krachtpatser in zijn prijsklasse. Voor maar 20 euro per maand krijg je een mooie 4G-telefoon, met dual-sim mogelijkheid en vele extra opties. De telefoon zelf is mooi afgewerkt met ronde hoeken en 5″ HD-scherm dat vloeiend overloopt in de behuizing. Van binnen is de Acer Liquid Jade S uitgerust met een 1,5 GHz octa-core processor met 2GB RAM-geheugen. Dit zorgt ervoor dat de Android 4.4 telefoon al jouw apps goed naast elkaar kan draaien.

De Acer heeft een 13 megapixel camera die ook bij weinig licht mooie foto’s kan maken en Full-HD filmpjes kan schieten met 30 beelden per seconde. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera voor de selfies. Dit alles kun je opslaan op de 16GB intern geheugen of op het uitbreidbare geheugen door middel van Micro-SD.

Net als bij andere Acer smartphones biedt Acer de mogelijkheid om te navigeren met AcerNAV. Dit is Acers’ eigen offline navigatie in samenwerking met TripAdvisor en TomTom. Lees hier meer over deze offline navigatiemogelijkheid.

 

Over de Acer One 7

De Acer Iconia One 7 tablet krijg je op dit moment gratis geleverd bij de Acer Liquid Jade S snow edition. De tablet heeft een 7″ HD-scherm en draait op Android 4.4. De tablet heeft 1GB RAM-geheugen en een 1.6GHz dual-core processor, wat hem ideaal maakt voor spelletjes, skype en internet. Foto’s maak je met de 5 megapixel camera, welke je op kunt slaan op het interne geheugen van 8GB of een Micro-SD kaart.

 

Win op Facebook

Op de Facebook pagina van Phone House Nederland maak je in week 9 en 10 van 2015 kans om deze telefoon en tablet te winnen. Hou de pagina goed in de gaten om kans te maken op deze geweldige prijs!

[Update 11 maart 2015]
Maak je agenda voor volgende week maar vast leeg! Je maakt namelijk van 11 tot 13 maart kans om samen met een vriend een geheel verzorgde ski-trip te winnen! Je gaat samen met Acer en Radio Veronica van 17 tot en met 22 maart naar Flachau in Ski Amadé, Salzburgerland om overdag te skiën  en ’s avonds de mooiste feesten bij te wonen! Voor de reis, hotel, eten, ski-pas en ski-uitrusting wordt gezorgd; je hoeft enkel nog de drankjes tijdens het uitgaan te betalen.

Hoe doe je mee? Ga naar onze Facebook pagina, tag een vriend op Facebook met wie jij volgende week dit sneeuw-avontuur wil delen en zorg ervoor dat jullie beiden onze pagina liken. Uit de deelnemers zullen wij vrijdag een keuze maken en wie weet: misschien zit jij aanstaande dinsdag wel in de sneeuw!

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant