Win een reis naar Ibiza met de Acer Liquid Z220!

Phone House maakt het samen met Acer en Radio538 mogelijk om een verzorgde trip naar Ibiza te winnen! Iedereen die nu een T-Mobile prepaid Acer Liquid Z220 aanschaft krijgt al standaard exclusieve Radio538 content, maar maakt ook nog kans op een reis voor 2 naar het partyeiland.  

 

Over de actie

Wie voor 20 augustus 2015 de nieuwe T-Mobile prepaid Acer Liquid Z220 aanschaft, krijgt meer dan alleen een goede smartphone. De telefoon staat namelijk helemaal in teken van Radio538 en Ibiza! Op de Liquid Z220 worden standaard zomerse 538 achtergronden, video’s, muziek en de Radio538 app meegeleverd.

En wie zichzelf online registreert via deze pagina, maakt ook nog eens kans om samen met een vriend of vriendin naar het Ibiza te gaan! De winnaar zit van 29 augustus t/m 3 september op het feesteiland. Acer en 538 regelen je vliegtickets, hotel, een partycruise met een 538 DJ en toegang tot de clubavond van DJ Hardwell in club Ushuaïa. Klik hier voor de voorwaarden.

 

Over de Acer Liquid Z220

[three_fourth]

De Acer Liquid Z220 is een volledige smartphone voor € 59,-  die van alle gemakken voorzien is, waaronder de nieuwste versie van Android (Lollipop). Dankzij het unieke textielmotief op de achterkant ligt de Acer lekker in de hand en is de telefoon door het 4″ touchscreen goed met één hand te bedienen.

Onder de motorkap wordt de Acer aangestuurd met een 1GHz dual-core processor en 1GB RAM-geheugen. De 8GB opslagruimte is uit te breiden met micro-SD kaart tot 32GB, zodat je altijd al jouw favoriete foto’s, films en muziek bij je hebt. En onderweg leg je jouw leven volledig vast met de 5 megapixel hoofdcamera met groothoeklens en de 2 megapixel selfiecamera.

 

 

[/three_fourth][one_fourth_last]telefoon[/one_fourth_last]

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant