Vodafone Hybride: de ideale mix tussen prepaid en sim-only

Als je niet veel belt, ga je dan voor prepaid of voor een sim-only? Wat als een sim-only bundel nou niet bij je bel- en internetgedrag past? Straks betaal je meer dan je verbruikt en zit je vast aan een langdurig abonnement. Of misschien heb je jouw verbruik te rooskleurig ingezien en zit je snel buiten de bundel. Vodafone introduceert daarom Vodafone Hybride: de ideale mix tussen prepaid en sim-only, waarmee je jouw bundelmix maandelijks kunt aanpassen.

 

Wat is Vodafone Hybride?

Vodafone Hybride is een sim-only met de vrijheid van een prepaid bundel. Je koopt een simkaart en kunt er zonder rompslomp maandbundels aan koppelen die je elke maand kosteloos kunt wijzigen of opzeggen!

Elke maand betaal je een vast bedrag voor een maximaal aantal minuten, sms’jes en aantal MB. Voor deze hele bundel geldt op=op, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Op 80% en 100% van je bundel krijg je een waarschuwings-sms, zodat je zelf kunt beslissen of je ‘buiten bundeltegoed’ gaat opwaarderen of dat je tot de volgende maand wacht.

Je Hybride bundelmix betaal je via iDeal of met een credit card. Buiten bundeltegoed kun je net zoals prepaid gewoon online of in de winkel opwaarderen met een tegoedbon. De kosten voor buiten bundel gebruik zijn ongeveer gelijk aan de kosten van prepaid.

usp

 

Hybride activeren

Er zijn twee typen simkaarten. Er is een Hybride Try-Outpakket voor € 9,95 waar er voor de eerste maand al 75 min/sms en 200 MB inbegrepen zit, maar je kunt ook kiezen voor een Hybride Starterspakket. Dit is een ‘lege’ Hybride simkaart voor € 4,99.

Via My Vodafone kun je vervolgens zelf de Hybride bundels kiezen. Bij het Try-Out pakket doe je dit pas na de eerste maand om dubbele kosten te voorkomen.

In de Hybride-omgeving in My Vodafone kies je jouw ideale bel, sms en internetbundel. Ga je voor 75, 150, 300, 600 of onbeperkt aantal minuten en sms? Ook kun je kiezen uit 0, 200, 500, 1000 of 2000 MB per maand, bij 1 GB en 2 GB zit zelfs al 4G inbegrepen.

pricing

De eerste maand van de Hybride bundel betaal je via iDeal, om te laten zien dat het rekeningnummer actief is. Je krijgt dan automatisch een machtigingsformulier thuisgestuurd om een automatische incasso te bevestigen. Hier wordt verder geen creditcheck aan gekoppeld, zoals een normaal abonnement heeft. Tot tien dagen voordat de nieuwe maand begint kun je vervolgens de bundel verhogen, verlagen of stop zetten. Je zit bij Hybride nergens aan vast.

 

Benieuwd naar Hybride? 

Klik hier voor het Hybride Starterspakket van € 4,99 of
Klik hier voor het Hybride Try-Outpakket van € 9,95

 

Wat vinden jullie van dit nieuwe concept van Vodafone? Vinden jullie dit concept interessanter dan een sim-only of prepaid-bundel? Laat het ons weten!

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant