Je vakantiepret begint bij Phone House

Buiten is het meestal warmer dan binnen, op tv zijn bijna non-stop wielerwedstrijden en de barbecueaanbiedingen en muggen vliegen je om de oren. Drie signalen dat het (bijna) zomer is. Dé tijd om lekker op vakantie te gaan. Natuurlijk neem je je telefoon mee, anders kun je thuisblijvers niet jaloers maken met foto’s van zonsondergangen, cocktails op een gezellig terrasje, of je bovenbenen, met de zee op de achtergrond. Met onze tips haal je nóg meer uit je vakantie en je smartphone.

Verleng voordelig je abonnement in de vakantie

Vakanties zijn leuk, maar hebben één minder leuke eigenschap: ze kosten best veel geld. Daar kunnen wij niets aan veranderen. We kunnen je er wél op wijzen dat het in de zomertijd vaak mogelijk is om voordelig je abonnement te verlengen. Zo heb je dat extra drankje aan de boulevard snel terugverdiend. Op onze site vind je onze zonnige verlengingsaanbiedingen. Weet je niet zeker of je al kunt verlengen? Dat check je hier.

Kijk ook eens naar je internet- en tv-abonnement

Je televisie en modem gaan waarschijnlijk niet mee op vakantie. Neemt niet weg dat het goed kan zijn om in de zomerperiode een overstap naar een andere provider te overwegen. In de zomer zijn zulke abonnementen vaak extra scherp geprijsd, waardoor het voordelig uitpakt om te switchen van leverancier. Kijk hier voor een aanbod op maat.

Is de camera van je smartphone nog scherp?

Natuurlijk wil je op vakantie haarscherp vastleggen hoe blauw de Méditerranée is, of dat je de Toren van Pisa met één hand behoedt voor het omvallen. Daarvoor heb je echt geen zware spiegelreflexcamera meer nodig; een smartphone met goede camera volstaat prima. De techniek hierin verandert snel. Heb je een wat ouder toestel met een camera die dus wel toe is aan een upgrade? Regel dan nog snel een nieuw toestel voordat je naar je vakantiebestemming vertrekt. Kun jij op Instagram de blits maken met flitsende foto’s waar de kleuren van af spatten!

Bescherm je kostbare toestel goed

Een kras op je scherm of een deuk heeft niet bepaald een positieve invloed op de waarde en looks van je telefoon. Een screenprotector en een hoesje zijn dus zeker geen overbodige luxe. Voor een paar tientjes is jouw smartphone goed beschermd en kan-ie wel tegen een stootje.

Verzeker je telefoon

Mogelijk ben je nogal gehecht aan je telefoon. Ben je er wel van bewust dat er wellicht meer mensen dat zijn. Op vakantie ben je – als het goed is – wat relaxter, wat de kansen van dieven vergroot. Koop je een nieuwe telefoon, denk er dan eens aan om bij Phone House een verzekering af te sluiten. Daarmee ben je verzekerd tegen schade én diefstal. Een relaxtere vakantie verzekerd!

Nuttige accessoires op vakantie

Op vakantie kun je jouw eigen batterij heerlijk opladen. Maar dat geldt niet voor de accu van je telefoon; die loopt niet op vitamine D. Er is weinig zo onhandig als een lege batterij op het moment dat je naar een onbekende plek bent gefietst en met Google Maps terug naar de camping wilt navigeren. Zorg dus dat je goed bent uitgerust, ook met accessoires. Powerbanks voor extra energie, selfiesticks om jezelf schaamteloos in de spotlights te zetten, koptelefoons om je vliegtuigburen ook een fijne vlucht te gunnen terwijl jij naar de Spotify-playlist ‘Progressive Metal’ luistert en nog veel meer: je vindt het bij Phone House.

Check je databundel

Op steeds meer plekken is wifi een eerste levensbehoefte. Maar nog niet overal! Op sommige vakantiebestemmingen is de wifi nog daterend uit 2010. Met 4G of 5G heb je daar geen last van, maar afhankelijk van je gebruik kunnen je MB’s er in rap tempo doorheen vliegen. Bij sommige providers is het mogelijk om tijdelijk je databundel te verhogen, zodat je overal de finish van de Tour de France-etappe live kunt volgen zonder dat je moet vrezen voor een hoge rekening. Kom langs bij PhoneHouse; wij regelen het graag voor je.

Je vakantie begint bij PhoneHouse

Vakantievoorpret begint met het maken van een checklist. Schrijf er maar bij: ‘Naar Phone House’. Dat is je beste bestemming om van jouw vakantie een succes te maken, waar je ook naartoe gaat. En onze medewerkers zijn zonnetjes in huis. Die stralen pik je alvast mooi mee! Kijk hier waar de dichtstbijzijnde winkel is.

Share

Ook interessant