Topaanbiedingen en prijzen bij Phone House

Vanaf 13 december is het zover en gaat Phone House knallend richting het einde van het jaar met de dagdeals! Elke dag kan je genieten van een nieuwe aanbieding. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven op de website en je ontvangt elke dag een verse topdeal in je mailbox.

Als we de Maya kalender moeten geloven houdt de 21ste van december de wereld op met bestaan , hopelijk is dat niet het geval en kan je tot de 24ste blijven profiteren van onze toppers.

Op een rijtje:

–          Elke dag nieuwe knallende aanbiedingen

–          Als je van de aanbiedingen wil profiteren;  inschrijven op de website.

–          Aanbiedingen krijg je binnen via e-mail.

–          Actie loopt van 13 t/m 24 december

Naast deze aanbiedingen zijn er binnenkort ook hele mooie prijzen te winnen. Wil jij kans maken? Schrijf je dan  hier in voor de nieuwsbrief, hierin maken we bekend wat de prijzen zijn en wat je daarvoor moet doen om te winnen. Het beloven echte grote klappers te worden dus hou ook de Facebookpagina en Twitter in de gaten!

Voorwaarden om kans te maken:

– Inschrijven voor de nieuwsbrief

– Vind Phone House Nederland leuk op Facebook ( like Phone House!)

 

 

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant