T-Mobile verhoogt internetsnelheid 3G

Goed nieuws voor bestaande T-Mobile klanten zonder 4G-verbinding: T-Mobile gaat vanaf maandag 30 juni de internetsnelheid voor klanten met 3G verhogen. Alle klanten die gebruik maken van het 3G-netwerk, zo’n 25% van alle T-Mobile gebruikers, kunnen voor eind juli internetten met snelheden tot 15 Mbps. 

In de komende weken zal T-Mobile alle klanten met een abonnement (dus helaas geen prepaidklanten) kostenloos voorzien van een snelheidsverhoging. Deze verhoging geldt voor een miljoen klanten die onder de 15 Mbps zitten. T-Mobile geeft wel aan dat de snelheid van het 3G-netwerk ook afhankelijk is van de telefoon van de gebruiker. Niet alle oudere smartphones bieden ondersteuning voor de snellere 3G-variant.

De internetsnelheid van max. 15 Mbps geldt enkel voor downloaden. De uploadsnelheid bij T-Mobile gaat naar maximaal 3 Mbps. De klanten blijven gebruik maken van dezelfde voorwaarden, enkel de snelheid wordt verhoogt. De klanten houden dezelfde maandprijs en wanneer de klant over het datalimiet gaat, verlaagt de snelheid naar 64 Kbps.

Net als KPN en Vodafone is T-Mobile bezig met het beschikbaar maken van haar 4G-netwerk. Tegelijkertijd is T-Mobile bezig met het verbeteren en uitbreiden van het 3G-netwerk voor klanten die geen gebruik kunnen maken van 4G. Door deze verbeteringen kan T-Mobile deze wijziging doorvoeren, zonder bijkomende kosten voor de klant. 

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant