T-Mobile vergroot databundels

Wie kent het schrikbarende berichtje niet dat je wederom door je data heen zit? En dan heb je nog zo’n grote bundel! We hebben goed nieuws voor T-Mobile klanten, want vanaf 6 mei vergroot T-Mobile een aantal van haar internetbundels! En niet alleen nieuwe klanten profiteren van de hogere bundels; dit geldt ook voor bestaande!

T-Mobile heeft er voor gekozen om alleen de klanten met grote internetbundels te voorzien van extra data. Juist deze groep gebruikt de internetbundel intensief voor muziek streaming en het kijken van online video’s, waardoor de data veel sneller op gaat. Wanneer de bundel op is gaat de internetsnelheid over op 64 Kbps, wat een stuk lager ligt dan wat ze normaliter gewend zijn. Deze snelheid is voldoende voor bijvoorbeeld WhatsApp of social media, maar op een prettige manier YouTube filmpjes kijken zit er niet meer in.


internetbundels


Daarom heeft T-Mobile besloten om de grote bundels nog groter te maken voor hetzelfde bedrag. Om de bestaande klanten niet in de vingers te snijden, worden de huidige klanten met een
Stel Samen & Stel Bij, Stel Samen of Samengesteld abonnement ook automatisch overgezet op de nieuwe bundels. Uiteraard hoeft de klant hier zelf niks voor te doen en blijft de prijs hetzelfde. 

Wanneer je dan toch over deze bundel heen zit, word je voor de rest van de maand automatisch overgezet op de langzamere snelheid van 64 Kbps. Ook kun je kiezen om eenmalig data bij te kopen via My T-Mobile. Je krijgt dan 100 MB extra voor €2,50, 500 MB voor €5,- en 1000 MB voor €7,50.

 

Prepaid

Ook prepaid klanten met een internetbundel worden door T-Mobile in het zonnetje gezet. Deze gebruikers ontvangen niet alleen meer data voor dezelfde prijs, ook hun downloadsnelheid wordt verhoogd! Vanaf 6 mei is de maximale downloadsnelheid bij prepaid niet meer 3,6 Mbps, maar 15 Mbps!

internetbundels pp

 

 

Alle klanten die profiteren van deze grotere internetbundels worden per e-mail en/of sms op de hoogte gebracht van hun nieuwe bundels. Ook de klanten die nu net een T-Mobile afgesloten hebben, of in de komende maand een abonnement gaan afsluiten, worden per 6 mei gratis overgezet op de nieuwe databundels.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant