T-Mobile introduceert variabele telefoonbundels

T-Mobile heeft variabele telefoonbundels geïntroduceerd . Met de nieuwe Stel Samen & Stel Bij bundels kunnen T-Mobile klanten hun abonnement maandelijks naar boven of beneden aanpassen of zelfs helemaal uitzetten. 

Bij T-Mobile kon je al langer zelf bepalen hoeveel minuten, sms’jes en MB’s je bij het abonnement wil hebben. Met de nieuwe bundels die sinds deze week beschikbaar zijn, wordt deze vrijheid uitgebreid met een volledig variabele telefoonbundel. Wanneer je zelf op vakantie gaat, of juist een hele hectische maand verwacht, kun je nu zelf aangeven dat je de volgende maand méér of minder wil kunnen bellen of internetten. Als je de telefoon tijdens een vakantie liever thuis laat, kun je zelfs alle bundels uitschakelen. Maar als je in de EU blijft, raden we aan de telefoon gewoon mee te nemen en volop te gebruiken! Met de nieuwe bundels kun je namelijk elke maand 120 minuten in de EU bellen, zonder extra kosten!

Ook de toestelkosten zijn in deze abonnementen losgehaald. De nieuwe abonnementen bestaan uit een onderdeel voor minuten en MB’s en een onderdeel voor de telefoon, zodat de klant zelf inzicht heeft in de bijdrage aan de smartphone. Klanten kunnen bij het aansluiten van het abonnement zelf bepalen of ze de telefoon direct bij aanschaf betalen, dit in een maandelijkse bijdrage zonder kosten vooraf betalen of dat ze de kosten opsplitsen waar ze een gedeelte direct betalen en de rest gedurende het abonnement. Na de duur van het abonnement vervallen deze toestelkosten ook direct, zodat je na de abonnementsduur van 12 of 24 maanden niet meer vast zit aan de aflossing van de telefoon. Met de introductie van deze toestelservice wil T-Mobile de keuze bij de klant laten en volledig transparant zijn over de kosten.

De Stel Samen & Stel Bij abonnementen zijn vanaf nu beschikbaar en zijn automatisch 4G- en 4GMAX-ready. Wanneer 4GMAX beschikbaar is in de regio, kunnen de nieuwe klanten downloadsnelheden tot 120 Mb/s behalen. 4GMAX is op het moment nog vooral beschikbaar in de grote steden, maar wordt met grote snelheid uitgerold in Nederland.

Zie ook:
Lees meer over bellen in het buitenland
Lees meer over de nieuwe abonnementen

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant