UPDATE: Phone House Enschede en Samsung verzamelen 15.000 euro voor Serious Request!

ENSCHEDE- Van 18 tot en met 24 december fungeert De Oude Markt in Enschede als thuisbasis voor het jaarlijkse terugkerende Serious Request evenement van 3fm. Phone house Enschede en Samsung zien dit als een uitgelezen kans om een bijdrage te leveren en de handen ineen te slaan ten behoeve van het Rode Kruis.

Al sinds 2004 organiseren 3fm en het Rode Kruis een inzamelingsactie voor een specifiek goed doel. Dit jaar staat de actie in het teken van de ruim 5,5 miljoen baby’s die jaarlijks overlijden door een gebrek aan medische zorg, voorlichting en begeleiding. Een stille ramp die iedere 6 seconden ergens ter wereld plaatsvindt voor, tijdens en na de geboorte.

Tijd voor actie, vinden ook Phone House Enschede en Samsung. Van dinsdag 18 december tot maandag 24 december doneert Phone House Enschede 50 euro voor elke verkochte Samsung telefoon! Zij hopen hiermee een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen en op deze manier een waardige bijdrage te leveren aan Serious Request 2012.

De actie is de gehele periode geldig en geldt voor zowel prepaid, simfree als telefoons met een abonnement! Dus ben je in de buurt en wil je het aanschaffen van een nieuwe telefoon combineren met een bijdrage aan het goede doel? Kom dan naar Phone House Enschede en steun Serious Request!

UPDATE: Phone House Enschede en Samsung verzamelen 15.000 euro voor Serious Request!

Na een week lang 50 euro per verkochte Samsung telefoon te hebben gedoneerd aan Serious Request kunnen wij vol trots melden dat het totale bedrag is opgelopen tot 15.000 euro! Een heerlijk gevoel om dit te mogen bijdragen aan deze mooie actie.

 

Share

Peter

Google+ Facebooken, twitteren en apps uittesten. Dat zijn de alledaagse zaken die je als social media moderator van Phone House voor je kiezen krijgt. Heel vervelend allemaal.. maar iemand moet het doen! Voordeel voor jullie is dat alleen de nuttigste apps en de leukste accessoires op dit blog vermeld worden. Heb je suggesties, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stuur ze via socialmedia@phonehouse.nl naar Peter en hij voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant