Samsung presenteert Galaxy S9 eerder dan verwacht

De Samsung Galaxy S9 wordt waarschijnlijk op 25 Februari 2018 al gepresenteerd. Verwacht werd dat de S9 rond dezelfde tijd volgend jaar gepresenteerd zou worden als dit jaar. Maar Samsung zou het toestel willen presenteren tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Het zou dit jaar ook al de intentie zijn geweest vanuit Samsung om de Galaxy S8 tijdens het Mobile World Congress te presenteren. Echter was het toestel nog niet klaar voor de presentatie waardoor deze een maand later plaatsvond. Maar dit jaar lijkt Samsung er klaar voor te zijn om zijn oude traditie voort te zetten door de Galaxy S9 op de vooravond van het Mobile World Congress te presenteren. De presentatie zal hoogst waarschijnlijk op 25 Februari 2018 plaatsvinden om 20:00 in Barcelona.

De geruchtenmolen rondom de Samsung Galaxy S9 draait weer op volle toeren. Zo zou de Samsung Galaxy S9 qua design redelijk veel op de Galaxy S8 lijken. Dit lijkt ook ons niet zo raar, want het design van de Galaxy S8 was prachtig en Samsung heeft er veel complimenten over mogen ontvangen. De randen rondom het scherm zouden nog wat smaller zijn, maar we verwachten geen rigoureuze aanpassingen.

Samsung zou in de Galaxy S9 een nieuwe processor hebben ingebracht waardoor het toestel sneller en zuiniger zou zijn dan de Galaxy S8. Daarbij is te verwachten dat de Galaxy S9 met 6GB werkgeheugen verkrijgbaar zal zijn met een interne opslagcapaciteit van 64GB. De Galaxy S9 zal waarschijnlijk draaien op Android 8.0 Oreo.

Zoals we hebben gezien bij Samsung Galaxy S8 is de vingerafdrukscanner op de achterkant van het toestel geplaatst. Hoewel het fijn is dat de functie behouden is gebleven, is de oplossing alles behalve handig te noemen. De geruchten gaan dan ook in de ronde dat de vingerafdrukscanner onder het scherm zou zijn verwerkt bij de Galaxy S9.

Voor nu is het vooral gissen naar hoe de Samsung Galaxy S9 eruit zal zien en wat voor specificaties het toestel zal hebben. We houden je uiteraard op de hoogte wanneer we meer weten!

 

Share

Ook interessant