Samsung Premium Repair-punten bij Phone House

Samsung service punten bij Phone House

In samenwerking met Samsung beschikt Phone House over zeven Premium Repair punten in Nederland. Weten waar je onze hartelijke service kan vinden en wat je kan verwachten? Lees hieronder dan verder.

Bij Phone House kan je uitstekende service verwachten als het om jouw kostbare Samsung gaat. We hebben in Nederland namelijk 7 gecertificeerde service-punten waar we in staat zijn om Samsung toestellen te repareren terwijl je even wacht of even lekker verder winkelt.

Spoedreparatie
Helaas gaat een toestel wel eens kapot, en meestal op het meest onhandige moment. Het liefste wil je natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Bij Phone House kun je terecht voor een vakkundige reparatie terwijl je wacht. Op deze manier wordt je weer zo snel mogelijk herenigd met je geliefde toestel.

Feilloze service
Bij Phone House vinden wij het belangrijk dat jij naar buiten stapt met een goed gerepareerd toestel. Daarom repareren onze specialisten alleen maar met originele onderdelen. Hierna testen wij je toestel uitvoerig, zodat de fabrieksgarantie gewoon behouden kan blijven. Na reparatie is je toestel dus weer helemaal als nieuw!

Altijd beschikking over al je data
Met Samsung SmartSwitch ben je altijd in staat om een back up te maken van al je data. Natuurlijk is het belangrijk om dit regelmatig zelf te doen, maar ook onze medewerkers zijn in staat om een back up te maken van al je foto’s en video’s als je telefoon plots gerepareerd moet worden. We zorgen dat alle data beschikbaar is op een USB-stick.

Onze servicepunten zijn te vinden in onderstaande steden. Klik op de plaatsnaam voor de winkelgegevens.

Barneveld
Bergen op Zoom
Drachten
Emmen
Enschede
Groningen
Vleuterweide

Samsung Premium Repair Points

Beschik je niet over een Samsung, maar over een ander toestel? Geen probleem. Je kan in alle winkels terecht voor problemen met je telefoon. Onze medewerkers in de winkel helpen je graag met alle problemen. Kijk hier voor het filiaal bij jou in de buurt.

Share

Ook interessant