Pre-order vanaf vandaag de iPhone X bij Phone House

Vanaf 27 oktober is het mogelijk een pre-order te plaatsen voor de iPhone X bij Phone House! Om alvast in de stemming te komen hebben we nog even alle toffe features van de nieuwe iPhone X voor je op een rij gezet.

Nieuwe look
Apple heeft zijn best gedaan om de iPhone X te onderscheiden van zijn voorgangers door het toestel een nieuwe look te geven. En wat is dat goed gelukt! Omdat het scherm doorloopt op de randen is bijna heel de iPhone bedekt door het scherm. Hierdoor wordt het kijken van filmpjes en series wel erg uniek, omdat personen en objecten uit het scherm lijken te komen. Door de komst van het OLED-scherm is het beeld meer helder, energiezuiniger en de kleuren spatten van het scherm af. Verder zien we dat door de combinatie van roestvrij staal en glas de iPhone X een heel strak design krijgt. En aan dit strakke design zit ook een voordeel want door middel van het glas kun je de iPhone draadloos opladen.

Waterbestendig en stofvrij
Misschien niet de meest spannende features, maar wel erg handig. De iPhone X is namelijk waterbestendig en stofvrij. Je hoeft je dus voortaan geen zorgen meer te maken over je telefoon wanneer je door een heftige regenbui fietst of wanneer je lekker met je telefoon wil spelen op het strand.

iphone-8-iphone-x-are-ip67-water-resistant-he

Camera upgrade
Door de komst van de dubbele camera op de achterkant ben je nu in staat om prachtige foto’s te maken. Door de combinatie van de twee camera’s, waarvan er één een telelens heeft, wordt de scherpte en diepte van je foto’s en stuk verbeterd. En door de optische beeldstabilisatie kun je ook nog eens goede foto’s maken terwijl je beweegt. Aan de voorkant zit een 7 megapixel camera die ook beschikt over beeldstabilisatie en de vernieuwde portretfunctie.

Augmented Reality
Wellicht wel een van de tofste nieuwe features is het gebruik van Augmented Reality. Hierdoor ben je in staat om virtuele aspecten te combineren met de werkelijkheid. Altijd al een dinosaurus in je huiskamer willen hebben? Apple maakt het mogelijk. Naast het plaatsen van virtuele aspecten in de werkelijkheid kan je met Augmented Reality ook informatie opvragen. Sta je voor een bekend gebouw maar ben je de naam vergeten? De iPhone X geeft jou de informatie die je nodig hebt.

iPhone X Augmented Reality

Face ID
Face ID, ofwel gezichtsherkenning, maakt het mogelijk om je telefoon te ontgrendelen door middel van je gezicht. Waar we eerst massaal onze vinger op de homeknop plaatste hoef je nu alleen maar je gezicht voor de camera te houden. Volgens Apple is dit de meest veilige manier om jouw toestel te ontgrendelen. Bang dat hij je gezicht niet kan herkennen in het donker? Door de infrarood laser werkt deze manier van ontgrendelen altijd, zelfs in het donker. Ook ben je in staat om met de Face ID emoji’s tot leven te laten komen. Met Animoji kun je ervoor zorgen dat een emoji jouw gezichtsuitdrukkingen over neemt.

Afbeeldingsresultaat voor iphone x face id

Conclusie
Hoewel de iPhone X even wennen zal zijn brengt hij heel wat toffe features met zich mee. Naast de komst van totaal nieuwe features heeft Apple vele verbeteringen aangebracht en is het een duidelijke upgrade ten opzichte van andere iPhones. Kun jij niet wachten om de iPhone X in jouw bezit te hebben? Zorg dat je één van de eersten bent en pre-order hem vandaag nog in een van onze winkels. Vanaf 3 November is de iPhone X beschikbaar bij de Phone House.

Share

Ook interessant