Phone House in samenwerking met Nuon

Phone House is sinds kort een samenwerking aangegaan met Nuon. Een van de grootste onafhankelijke telecomaanbieders in Nederland samen met de grootste Nederlandse energieleverancier. Lees hier alles over onze samenwerking.

Met inmiddels 2 miljoen klanten behoort Nuon tot de grootste energieleveranciers in Nederland. Nuon zet in op een betrouwbare, betaalbare en zo duurzaam mogelijke levering van energie door de keuze te maken om zelf groene stroom op te wekken. Iets wat wij bij Phone House erg waarderen, want iedereen wil toch een schonere wereld!

Naast het leveren van groene stroom, staat de klant centraal bij Nuon. Nuon luistert graag naar zijn klanten, iets wat wij bij Phone House niet anders gewend zijn. Bij Phone House koesteren wij onze klanten door dagelijks klaar te staan met onafhankelijk advies. Nuon begrijpt dit als geen ander en biedt dan ook advies op maat. Ook geeft Nuon graag waardering aan zijn klanten door een jaarlijks oplopende korting tot 25%.

Deze waardering geeft Phone House ook graag aan zijn klanten. Daarom ontvangt u bij aanschaf van een energie contract in de Phone House een direct te besteden voordeel, tot €150,-, op uw aankoop! Wilt u graag vrijblijvend advies over uw energie? Bij Phone House zoeken onze medewerkers dit graag voor u uit. Tot snel in de Phone House!

Nuon is op dit moment beschikbaar in de volgende Phone House winkels:

Coevorden
Oldenzaal
Beilen
Kampen
Dalfsen
Ommen
Delfzijl
Meppel
Dedemsvaart
Tubbergen
Groningen
Nunspeet
Denekamp
Vroomshoop
Hoogeveen
Raalte
Emmen
Wierden
Stadskanaal
Rijssen
Hardenberg
Tilburg
Winschoten
Staphorst
Klazienaveen
Den Bosch
Enschede
Steenwijk
Nijverdal
Oosterhout
Heerenveen
Epe
Vleuten
Amsterdam
Wolvega
Bergen op Zoom
Etten-Leur
Hoogerheide
Roosendaal
Steenbergen
Share

Ook interessant