Nieuw! Phone House Outlet Zone

Speciaal voor de geboren koopjesjagers introduceert Phone House vandaag de Outlet Zone. Met het concept kunnen klanten voor een fractie van de nieuwprijs een ‘Buitenkansje’ of ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoon aanschaffen met de vertrouwde service, uitgebreid advies en garantie van Phone House.

 

 zgan

Zo Goed Als Nieuw

In de Outlet Zone zijn zogenaamde ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons verkrijgbaar. Dit zijn gebruikte telefoons die volledig nagekeken, schoongemaakt en ge-update zijn met de laatst mogelijke software. De telefoons zijn gewoon simlock-vrij en hebben kortingen die oplopen tot wel 40 procent ten opzichte ven de oorspronkelijke nieuwprijs.

Om er zeker van te zijn dat je een goed kwaliteitsproduct in handen hebt, biedt Phone House de mogelijkheid om de telefoon (mits ongebruikt) binnen 30 dagen te ruilen. Daarnaast biedt Phone House een jaar garantie op de telefoons.

Vanaf vandaag is er een ruime keuze uit ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons in elk prijssegment. Haal bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S5 voor 399 euro, een Samsung Galaxy S4 Mini voor 229 euro of een HTC Desire 300 voor 139 euro!

Klik hier voor het online assortiment van Zo Goed Als Nieuw.

zgan vb

 

 

 

buitenkans

Buitenkansjes

Naast de ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons zijn er in de Outlet Zone ook de zogeheten ‘Buitenkansjes’ verkrijgbaar. Telefoons met een beschadigde verpakking of een verbroken zegel worden hier met een gemiddelde korting van 25 procent aangeboden. Onder de ‘Buitenkansjes’ vallen ook restpartijen smartphones, die voor een zeer aantrekkelijke prijs te krijgen zijn.

In tegenstelling tot ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons, zijn de ‘Buitenkansjes’ volledig nieuw en ongebruikt. De gegeven garantie is hetzelfde: je kunt de telefoons tot 30 dagen na aankoop ruilen en je krijgt een jaar garantie. Ook deze telefoons zijn simlock-vrij en zijn daardoor geschikt om met ieder Sim-Only abonnement af te sluiten.

Ook het assortiment van de Buitenkansjes heeft zat keuze voor elk budget en het assortiment wordt continu aangevuld. Zo is er nu een Sony Xperia Z Ultra voor 299 euro, een HTC One SV voor 199 euro of een LG Optimus L3II voor maar 69 euro!

Klik hier voor het online assortiment van de Buitenkansjes.

btkns vb

 

Online en in de winkel

De Outlet Zone is vanaf deze week online te vinden, maar het concept wordt komende weken ook in tien Phone House winkels uitgerold. In deze winkels kun je naast de normale Phone House aanbiedingen op de nieuwe telefoons, ook ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons en ‘Buitenkansjes’ verkrijgen. Door de beperkte oplage kan het voorkomen dat deze winkels een ander assortiment hebben dan online aangeboden wordt, dus het loont altijd om hiervoor contact op te nemen met de winkels.

De Outlet Zone is binnenkort in de volgende steden te vinden:

Wat vinden jullie van dit nieuwe concept? Op welke telefoons hopen jullie binnenkort fikse kortingen te krijgen?

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant