Opvolger van iPhone SE komt begin 2018

Goed nieuws voor alle iPhone SE liefhebbers! De opvolger van de iPhone SE wordt naar alle verwachting in het voorjaar van 2018 gepresenteerd door Apple.

Voor veel mensen biedt de iPhone SE de uitkomst wanneer zij op zoek zijn naar een klein toestel wat scherp geprijsd is. Een klein toestel, maar wel met krachtige software. Vorig jaar presenteerde Apple de iPhone SE in het tweede kwartaal. Dit jaar kwam de fabrikant niet met een opvolger, maar verdubbelde wel de opslagcapaciteit van het toestel.

Volgens Taiwanese bronnen komt Apple volgend jaar met de opvolger omdat er nog steeds veel vraag is naar een compactere, maar vooral ook, goedkopere telefoon. Smartphones worden steeds duurder en Apple hoopt met dit toestel ook een doelgroep te bereiken met een lager bestedingsniveau.

iphone_se_2_

De productie van het nieuwe toestel zou rond Maart van start gaan. Dit zou kunnen betekenen dat Apple het toestel ergens in April/Mei gaat presenteren. Vooralsnog is het vooral gissen naar de releasedatum en de specificaties van het nieuwe toestel. Het zou echter wel voor de hand liggen dat het nieuwe toestel, net als zijn voorganger, een beduidend kleiner scherm heeft dan andere toestellen van Apple.

We houden je uiteraard op de hoogte wanneer we meer weten!

Share

Ook interessant