HMD presenteert de Nokia 2

Als je op zoek bent naar een goedkope smartphone dan zit je bij Nokia goed. De Nokia 2 zou €99 gaan kosten en heeft daarbij ook nog een hele goede accu.

De accu beschikt over 4100mAh, dit is maar liefs 2x zoveel als de meeste smartphones van dit formaat. Hierdoor zou de batterij ongeveer 2 dagen mee moeten gaan. Daarnaast zou de Nokia 2 over de nieuwste versie van Android gaan beschikken, namelijk de 8.0 Oreo.

Het aluminium frame geeft het toestel een strakke look en met een 5 inch scherm van 1280×720 pixels wordt alles helder weergegeven. Het toestel beschikt over een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Natuurlijk kun je voor deze prijs niet het beste van het beste krijgen. Zo heeft de Nokia een Snapdragon 212 chip met maar 1GB werkgeheugen. Je beschikt aan 8GB opslaggeheugen wat wel uit te breiden is naar 128 GB met een micro SD kaartje, maar dit betekent wel dat je toestel minder snel werkt.

Al met al is het een prima toestel voor deze prijs. Voor mensen die op zoek zijn naar een goedkoop toestel wat wel de basiscomponenten van een smartphone heeft, is dit het ideale toestel. De accu gaat ontzettend lang mee, er zal een software update komen naar Android 8.0 Oreo en het toestel beschikt ook over dual sim. De Nokia 2 zal uitgebracht worden in de kleuren tin-zwart, tin-wit en koper-zwart.

Nokia-2-1024x749

Wanneer de Nokia 2 beschikbaar is in Nederland is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte! Wel enthousiast geworden over Nokia, maar is dit niet het toestel voor jou? Bekijk dan hier alle Nokia’s op onze website.

Share

Ook interessant