Bundels 3 maanden geldig bij nieuwe Telfort abonnementen

Telfort Mobiel biedt vanaf vandaag met haar nieuwe abonnementen aan. Een groot voordeel van deze nieuwe abonnementen is dat de klanten de overgebleven minuten en MB’s nu mee kunnen nemen naar de volgende maand. Ook verhoogt de mobiele provider de internetsnelheid van 4G. 

Met de nieuwe Telfort abonnementen zijn de belminuten en MB’s drie maanden geldig. Klanten die aan het einde de een maand nog minuten of internet over hebben, kunnen dit nog twee maanden langer gebruiken. In de volgende maand zullen eerst de overgebleven bundels opgemaakt worden. Overigens is het bellen ook bij de nieuwe Telfort abonnementen nog steeds na 10 minuten gratis en worden er geen kosten meer berekend voor sms-berichten.

Ook Telfort ziet het mobiele internetverbruik steeds toenemen, met name dankzij het kijken van online video en het streamen van muziek. Om dit te kunnen faciliteren verhoogt Telfort de maximale downloadsnelheid naar 150 Mbps via 4G. Gemiddeld zal de downloadsnelheid 20 Mbps zijn.

Voor alle klanten die vanaf 4 mei een Telfort abonnement hebben afgesloten, is de bel- en internetbundel drie maanden geldig. Klanten ontvangen een sms wanneer ze op 80% of 100% van de bel- of internetbundel zitten, zodat de gebruikers zelf het verbruik kunnen aanpassen. Zodra je over de internetbundel heen zit, stopt het internet automatisch zodat je niet aan onverwachte kosten vast zit.

bundels

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant