Data staat voorop bij nieuwe KPN abonnementen

KPN introduceert vanaf 2 februari haar nieuwe mobiele abonnementen. Om mee te gaan in het toenemende internetgebruik op de mobiele telefoon, heeft de provider de databundels flink opgeschroefd. De huidige 250 MB bundel verdwijnt en maakt plaats voor bundels tot 10 GB, natuurlijk allemaal met 4G. 

Door de komst van 4G zijn klanten meer mobiel internet gaan gebruiken. Sinds de internetsnelheden verhoogd zijn, zijn de gebruikers meer online video gaan kijken en wordt er meer muziek gestreamd. Internet neemt toe, waar het bel- en smsgedrag flink afneemt. Hierdoor bevatten de nieuwe KPN abonnementen internetbundels van 500 MB, 1 GB, 5 GB en 10GB. Naast de internetbundels krijgt de klant keuze uit 150 min/sms, 200 min/sms of Onbeperkt min/sms. Voor klanten enkel willen bellen en sms’en heeft KPN twee budget sim-only abonnementen met 100 min/sms of 300 min/sms.

Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de grootte van de databundel. Wanneer het datategoed op is kunnen er extra MB’s bijgekocht worden of wordt de snelheid verlaagd. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor internet buiten de bundel.

 

Ook voordeel voor bestaande klanten

KPN wil haar huidige klanten graag aan zich binden. Zo worden ook bij de nieuwe bundels bestaande klanten in het zonnetje gezet. Bij de overgang naar de nieuwe bundels krijgen klanten met een KPN Mobiel Basis 150, Alles-in-1 standaard en een Alles-in-1 premium-abonnement gratis en vrijblijvend een fors grotere databundel. Zonder dat klanten er iets voor hoeven te doen kunnen KPN-klanten tot wel 5 GB per maand extra krijgen! Daarnaast ontvangen mensen met een Alles-in-één Premium-abonnement ook nog gratis Spotify Premium. Klanten die profiteren van de extra voordelen worden per mail en sms op de hoogte gesteld.

Wanneer je thuis al ADSL of glasvezelinternet van KPN had, kregen al langer voordelen. Ook nu krijgen klanten met een thuis en mobiel abonnement dubbel zo veel data. Zo krijgen klanten met een Zorgeloos Premium abonnement niet 10, maar 20 GB per maand! Als er in een huishouden meerdere gebruikers met een KPN- of Hi-abonnement zijn, is het zelfs mogelijk om MB’s met elkaar te delen. Handig voor wanneer iemand MB’s te kort komt en de ander over heeft.

Daarnaast is er extra verlengvoordeel voor bestaande KPN klanten. Wanneer je voor een abonnement met telefoon gaat, krijg je 500 MB per maand extra en wanneer je voor een Sim-Only abonnement gaat is dit 250 MB per maand (excl. de budget bundels).

 

nieuwe bundel + extra opties

 

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant