Kogelvrije Nokia

Er wordt veel gesproken over de goede oude tijd, toen de ‘onverwoestbare’ Nokia 3310 nog verkocht werd. Je moest toen echt veel pech hebben om je telefoon kapot te krijgen, terwijl je tegenwoordig gelijk een hartverzakking krijgt als je telefoon uit je handen glijdt. Natuurlijk worden er nog steeds stevige telefoons gemaakt, en dat bevestigt Nokia wederom.

Vorige week stuitte een politie agent (24 jr.) in São Paulo op een overval bij zijn eigen gezin. De ouders van de agent werden rond 13.00 uur in eigen huis gegijzeld door een overvaller, terwijl een ander buiten op de uitkijk stond.

lumia redt

Toen de agent na zijn dienst in uniform thuis kwam om te vragen of zijn moeder de was wilde doen, opende een van de twee overvallers het vuur op de agent. Hij werd een keer geraakt in zijn been en had het geluk dat hij zijn Nokia Lumia 520 in zijn zak had, die de kogel afketste. 

Hierna wisten de gijzelaars te ontkomen met mobiele telefoons, horloges, juwelen en geld. De overvallers wisten helaas te ontkomen en de Lumia doet het niet meer, maar dankzij de kogelvrije Nokia van de agent is er niemand gewond geraakt.

De Lumia 520 heeft het dus niet overleefd, maar eerlijk is eerlijk: wij vragen ons af of de Nokia 3310 het na zo’n schot nog wel had gedaan.

 

Bron: Globo (vertaald)

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant