Nieuwe beelden verschenen van de Huawei Mate 10 Pro

Over een paar weken zal Huawei het nieuwe toestel, de Mate 10, presenteren. Tijdens deze presentatie wordt verwacht dat Huawei niet alleen de Mate 10 zal presenteren, maar ook de Mate 10 Lite en de Mate 10 Pro. Echter is er een afbeelding gelekt van wat de nieuwe Huawei Mate 10 Pro zou zijn en kunnen we alvast een kijkje nemen.

Evan Blass, een reporter die over het algemeen als een betrouwbare bron wordt gezien, plaatste de afbeelding op Twitter. Op de afbeelding wordt het toestel in meerdere kleuren getoond met een groot beeldscherm. Wat meteen opvalt is de dubbele camera op de achterkant.

De dubbele camera op het toestel zou een Leica camera zijn met 12 megapixels en 20 megapixels. Op de voorkant zit een 8 megapixel camera in een ultra dunne behulzing die doorloopt naar de onderkant. De vingerafdruk sensor zou verplaatst zijn naar de achterkant, iets wat al eerder uitgelekt is door het promotie materiaal van Huawei.

142426-phones-news-huawei-mate-10-pro-shows-i

Het beeldscherm, wat een verwachtte grootte zal hebben van 6-inch is bijna randloos. Hierdoor krijgt het toestel een mooi design en is het vergelijkbaar met Apple, Samsung en LG. Het Pro model zou 6GB werkgeheugen hebben en 64GB of 128GB aan opslagcapaciteit.Huawei heeft enkele dagen geleden al een teaser online gezet over de chipset. De nieuwe chip, Kirin 970-soc, zou in de nieuwe Huawei Mate 10 en in de Mate 10 Pro zitten. Met het filmpje wil Huawei nadruk leggen op deze chip die over kunstmatige intelligentie zou bezitten. Deze kunstmatige intelligentie zou ervoor zorgen dat het toestel tegelijkertijd meerdere taken kan uitvoeren.

De presentatie van de nieuwe toestellen van Huawei zal plaatsvinden op 16 Oktober en het toestel zal waarschijnlijk tussen de €800 en €900 gaan kosten.

Share

Ook interessant