Maak kans op een scooter met de HTC Desire 626!

Vanaf deze week is de HTC Desire 626 verkrijgbaar in Nederland, de nieuwste smartphone van het Taiwanese merk. Om dit te vieren heeft HTC samen met Phone House een geweldige winactie! Iedereen die van 9 september t/m 11 oktober bij Phone House een HTC Desire 626 koopt en zich via HTCpromoties.nl aanmeldt, maakt kans op één van de vier Vespa scooters! Deze actie is alleen geldig bij één van onze winkels en op PhoneHouse.nl

 

Over de Desire 626

De opvallende HTC Desire 626 is de nieuwe midrange telefoon van HTC. De telefoon valt gelijk op aan het grote 5″ HD scherm en het unieke twee-kleurige design. Je kunt namelijk kiezen uit een combinatie van licht- en donkergrijs, maar er is ook een opvallende lichtblauwe met donkerblauwe kleurencombinatie.

Naast het duidelijke 5″ scherm is de telefoon uitgerust met een 13 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel frontcamera voor de selfies. Van binnen heeft de smartphone een 1,2GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen, wat uitbreidbaar is met een micro-SD kaart. Zoals we van HTC gewend zijn, heeft het Taiwanese merk de standaard Android 5,1 verrijkt met haar eigen Sense 7 softwareschil, waardoor de telefoon nog beter aansluit bij je informatiebehoeften. Deze software kun je overigens helemaal eigen maken met de gepersonaliseerde thema creator.

 

Over de Vespa scooter

Iedereen die tussen 9 september en 11 oktober een HTC Desire 626 bij Phone House koopt en zijn aankoop registreert via htcpromoties.nl, maakt automatisch kans op een scooter ter waarde van € 3099,-! Op basis van alle inschrijvingen worden er vier Vespa Primavera scooters verloot! De typisch Italiaanse scooter bestaat uit 1 brok metaal en heeft een zuinige luchtgekoelde motor die gemiddeld 1 op 45km rijdt. En omdat we graag willen dat je er optimaal gebruik van kunt maken doen we er gelijk een kettingslot t.w.v. € 59,- bij.

De actie is geldig voor alle HTC Desire 626 aankopen bij Phone House, zowel met abonnement als zonder. Registreren kan tot 25 oktober op htcpromoties.nl. Op 29 oktober krijgen de vier gelukkige winnaars persoonlijk bericht dat ze gewonnen hebben. De uitreiking vindt op 11 november plaats in de winkel van aanschaf, of in het geval van een online aankoop in de dichtstbijzijnde Phone House winkel. 

De HTC Desire 626 is vanaf deze week te koop in de kleuren Matte Darkgrey en Blue Lagoon voor een losse verkoopprijs van € 299,-. Klik hier voor meer informatie over de actie.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant