[Infographic] Het leven van Steve Jobs

Vandaag is het drie jaar geleden dat Steve Jobs overleden is. Love him or hate him, maar Steve Jobs heeft geweldige stappen gezet voor de hedendaagse technologie. Dankzij Jobs kennen wij onder andere de iMac, iPod, iPhone, iPad en nog veel meer. Sinds zijn overlijden in 2011 zijn de nieuwe productcategorieën uitgebleven, tot het merk tijdens de lancering van de iPhone 6 de Apple Watch aankondigde.

De naam Steve Jobs wordt nog steeds te pas en te onpas genoemd en alles wordt vergeleken hoe Jobs het zou doen. Zou hij de grote veranderingen in iOS 7 goedgekeurd hebben? Een groter scherm in de iPhone 5? Een phablet als de iPhone 6 Plus? We zullen het nooit weten. Wel weten we dat hij een icoon is geworden die de technologie van de afgelopen 20 jaar op de kaart heeft gezet. 

Hoe is dit zo ver gekomen? Zie hieronder Anna Vitals’ infograpic over het leven van Steve Jobs:

How-Steve-Jobs-Started-apple-founder-infographic

 

Bron: Funders and Founders

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant