Geschiedenis van de mobiele telefoon

Hoe heeft de mobiele telefoon zich ontwikkelt in de afgelopen 40 jaar? Het begon bij enorme en zware apparaten waarmee bellen nog een hele inspanning was. Nu staat de telefoon vooral  voor connectiviteit. We zijn altijd en overal bereikbaar via verschillende kanalen. Wat is de volgende stap? We kijken kort naar de toekomst van de mobiele telefoon met de ontwikkelingen voor het komende jaar en verder bespreken we de hele geschiedenis. Heb jij nog een toevoeging voor dit overzicht? We horen het graag. Ook andere tips of ingevingen kan je achterlaten bij de reacties.

 

 

Binnenkort kijken we op de blog  naar een aantal ontwikkelingen voor het komende jaar. Waar kijk jij naar uit in 2013? Welke telefoon staat er op jouw verlanglijstje?

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant