iPhone 8: Geruchten blijven stijgen

Hoewel de iPhone 8 nog op zich laat wachten, blijft het aantal geruchten rondom het nieuwste toestel van Apple stijgen. We zetten er een paar voor je op een rij.

De geruchten rondom het nieuwe toestel kwamen redelijk vroeg op gang. Er werd al vroeg gespeculeerd dat Apple voor het eerst de S-serie van de iPhone 7 zou overslaan en direct de nieuwe iPhone in 2017 zou uitbrengen. Dit zou allemaal te maken hebben met het feit dat de verkoopcijfers van de S-serie tegenvallen, gezien deze weinig verbeteringen toevoegen.

Hoewel er de afgelopen jaren weinig opvallende veranderingen zijn geweest in de toestellen van Apple, belooft de iPhone 8 veel vernieuwingen met zich mee te brengen. Zo gaan de geruchten dat de homeknop zou verdwijnen en dat het toestel draadloos opgeladen kan worden. Daarnaast onthulde Apple al een tijd geleden dat het zal gaan werken met de software IOS 11, waardoor we in ieder geval weten op welke software het nieuwe toestel zal gaan draaien.

De iPhone 8 zou naast de nieuwe software ook een oled-scherm hebben. Deze nieuwe schermtechniek zou beter buigbaar zijn, energiezuiniger zijn en mooiere zwarttinten weergeven. Door de hoeveelheid geruchten is het waarschijnlijk dat de iPhone 8 zo’n scherm zal gaan krijgen.

Augmented reality

Augmented Reality zou zomaar eens de grootste verandering kunnen zijn die Apple doorvoert met het nieuwe toestel. Hierdoor kun je door middel van de lens van je iPhone de digitale en echte wereld samenvoegen. Daarbij zou augmented reality kunnen worden verwerkt met de Kaarten-app. Hierdoor zou de route letterlijk uitgetekend kunnen worden. Om met augmented reality te kunnen werken zou de nieuwe iPhone een nieuwe camera krijgen. Daarbij zou het een dubbele frontcamera krijgen waarbij functies als 3D gezichtsherkenning mogelijk zijn. 

Dit zou de dubbele frontcamera zijn.

Uiteraard blijft het de grote vraag wanneer Apple de nieuwste iPhone zal presenteren en wanneer ze in de winkel zullen liggen. Volgens de geruchten zal dit ergens in oktober of november zijn. Kun je niet wachten op de Iphone 8? Bekijk dan hier onze aanbiedingen van de iPhone 7.

Share

Ook interessant