Flappy Birds Family verschijnt in de Amazon app store

Goed nieuws voor Flappy Bird fans: Afgelopen week is Flappy Birds Family in de Amazon App store verschenen! De game is op het moment alleen beschikbaar voor de Amazon Fire TV, maar het biedt goede hoop voor de toekomst van het spel.  

Zoals de ontwikkelaar in maart al aangaf is er een nieuwe versie van het immens populaire spel in de maak. Het spel zou beter worden en een waarschuwing krijgen tegen verslaving, maar daar bleef het bij met de communicatie. Nu het spel Flappy Birds Family verschenen is, lijkt het duidelijk waar de ontwikkelaar op doelde.

De game Flappy Birds Family is leuker en moeilijker dan het origineel. Er is in deze versie een multiplayer optie ingebouwd waarbij je vrienden kunt uitdagen en er zijn obstakels toegevoegd, zoals spoken.

De app is op het moment alleen nog beschikbaar voor de Amazon Fire TV set-top box, het TV-kastje van webshop Amazon. Deze set-top box draait op een aangepaste versie van Android, wat in theorie dus makkelijk  omgezet kan worden naar Android smartphones. Het is echter nog niet duidelijk of (en wanneer) deze versie ook voor Android, iOS en Windows Phone verschijnt, maar we houden de hoop erin!

Ga jij deze app downloaden als hij in de market place verschijnt?

 

Lees ook:
Het verhaal achter de populaire game Flappy Bird. Waarom is het offline gehaald?

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant