Instagram foto’s als smartphone hoes?

Hou je ervan om je eigen gebruiksvoorwerpen op een simpele manier te ontwerpen? Dan moet je een keer rondneuzen op de website van de Nederlandse start-up Fabstagram. Op de site kan je met hulp van je Instagram-account de mooiste telefoonhoesjes, koelkastmagneten en kaarten laten afdrukken. Jouw meesterwerkjes op Instagram laten vereeuwigen is vanaf nu een eitje.

Voor je smartphone kan je kiezen uit een vijftal veelvoorkomende telefoons, zo zijn er hoesjes voor de iPhone 4(S), iPhone 5, HTC One, Galaxy SII en SIII. Nadat je jouw toestel hebt uitgekozen kan je verschillende foto’s selecteren en een mooi ontwerp maken voor je print. Als je niet zo creatief bent of gewoon erg besluiteloos dan kies je voor de automatische designfunctie die de site heeft. Nadat je jouw design hebt gemaakt en opslagen en kan je de hoes, kaart of magneet direct bestellen. Zoals wel meer sites en apps kan je jouw creatie ook delen met je vrienden via Facebook en Twitter. Het werkt heel makkelijk en binnen no-time heb je een fraai ontwerp.


Tot slot volgt de betaalprocedure. Voor een smartphone hoes betaal je € 29.95, voor 9 strakke koelkastmagneten €14.95 en voor 15 kaarten (incl koord) €19,95. Dat zijn redelijke prijzen voor customized artikelen. Al heb ik zelf de kwaliteit nog niet kunnen testen. Mocht je overigens nog op zoek zijn naar een leuk en persoonlijk cadeau dan kan je ook kiezen voor giftcard. Op  de site van Fabstagram kan je alles nog rustig een nalezen en natuurlijk zelf aan de slag met een mooi design. Op het moment van publiceren van dit artikel was de site helaas even uit de lucht, maar hopelijk is dat tegen de tijd dat je dit artikel leest verholpen.

Heb jij toevallig al gebruik gemaakt van Fabstagram? Wij horen graag jouw mening en eventueel zelfs jouw design op onze  Facebook of  Twitter pagina.

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant