Alles wat je moet weten over slimme camera’s

Slimme camera's Ezviz

Vooral in de donkere wintermaanden vinden er vaak inbraken plaats. Door de lage temperaturen en korte dagen zijn mensen niet veel buiten. Het is daarom voor inbrekers simpel te zien wanneer mensen (nog) niet thuis zijn. Natuurlijk wil je jouw belangrijke bezittingen zo goed mogelijk beveiligen. Bij Phone House hebben we hiervoor de oplossing gevonden. Bescherm je huis met de slimme Wifi camera’s van EZVIZ. Hierdoor maken inbrekers geen kans!

Ezviz

 Wat zijn slimme camera’s?

Een slimme beveiligingscamera kan zowel buiten- als binnenshuis gebruikt worden. Richt de camera op de plek die jij in de gaten wilt houden. Vervolgens kun je met je tablet of smartphone meekijken. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te zijn. Je kunt dankzij deze slimme camera’s dus altijd en overal jouw huis in de gaten houden.

Er zijn ontzettend veel verschillende slimme camera’s. Zo zijn er camera’s die kunnen verwerken wat ze zien. Deze sturen jou een notificatie wat er rondom jouw huis gebeurt. Hierdoor hoef jij niet altijd meteen terug naar huis te racen wanneer je een melding krijgt van jouw camera.

Ezviz

Slimme camera’s van EZVIZ

Het bedrijf EZVIZ maakt zulke slimme camera’s. Er zijn EZVIZ camera’s voor middelgrote en grote binnen- en buitenruimtes. De ene camera beschikt over een SD-kaart en de andere camera beschikt over een SD-kaart en Cloudfunctie. Het enige wat je moet doen is jouw camera aan te sluiten en je kunt direct aan de slag.

Bekijk de livevideo altijd en overal via je smartphone, tablet of laptop.  Daarnaast kun je koppelingen delen met anderen, zodat zij ook jouw huis in de gaten kunnen houden. Dankzij de hulpmiddelen van EZVIZ wordt het beveiligen van je huis en kostbaarste bezitten een eitje!

Ezviz

Neem bijvoorbeeld de Husky Air 108p

Deze slimme camera maakt haarscherpe  beelden en is speciaal ontwikkeld als buitencamera die je zowel privé als op kantoor kunt gebruiken. Daarnaast is deze super handige camera bestendig tegen alle weersomstandigheden, waardoor je de camera ook onbeschut kunt geplaatst worden. Dankzij de gratis app houd je altijd en overal zicht op wat er rondom je huis of kantoor gebeurt. In het filmpje hieronder vind je een tutorial over deze Husky Air 1080p.

Altijd zicht op je belangrijkste bezitten? Beveilig jouw woning (in- en outdoor) met de slimme Wifi camera’s van EZVIZ! Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Phone House! Deze super  handige producten vind je hier. Wat doe jij om je huis en belangrijkste spullen te beveiligen?

 

Share

Ook interessant