De kleinste telefoon ter wereld

zanco tiny t1 - main

Waar we tegenwoordig constant nieuwe smartphones met grotere schermen en dunner design op de markt zien, is er nu een telefoon die precies dat tegenovergestelde is: De Zanco tiny T1.

Het Kickstarter project speelt in op het feit dat huidige toestellen hun charme en schattigheid zijn verloren en vonden het tijd dat er weer één op de markt kwam die dit had. En geslaagd zijn ze zeker. Dit is de kleinste telefoon ter wereld!

zanco tiny t1-palm

Deze schattige telefoon ter grootte van een USB-stick is alleen voorzien van het noodzakelijke. Zo heeft de Zanco Tiny T1 een:

–          USB-poort om op te laden
–          Toetsenbord
–          Luidspreker
–          Microfoon

De telefoon past eenvoudig in je broekzak, tas of je kan hem zelfs aan een keycord hangen om de telefoon om je nek te hangen.

zanco tiny t1- specs

Het toestel is 4,7 centimeter hoog en 2,1 centimeter breed en past eenvoudig in de palm van je hand.

zanco tiny t1 - coin

Ieder mobiel netwerk

De Zanco Tiny Y1 werkt met ieder mobiel netwerk en je kan de nano-SIM kaart ieder moment veranderen als je dit wenst. De mini-telefoon werkt op het 2G netwerk. De batterij werkt 3 dagen op standby en heeft 180 minuten spreektijd.

De mini-specificaties op een rijtje:

– Opslaan van 300 telefoonadressen
– 50 sms’jes
– Onthoudt de 50 laatste oproepen
– Nano Sim
– 32RAM + 32ROM
– 12.mm OLED scherm
– Micro USB oplader

zanco tiny t1 - specs2

Het toestel is compatibel in het Verenigd Koninkrijk en kost 39 pond, omgerekend zo’n 43 euro. Wil jij dit Kickstarter project steunen? Klik dan hier om meer te lezen over dit unieke project of om te doneren!

Share

Ook interessant