Capture Optimism – 5 van de beste LG G4 foto’s

Dat de LG G4 een van de beste camera’s van dit moment heeft, staat vast. De camera wordt geprezen voor de vele instelmogelijkheden en mooie diafragma. Geen wonder dat sommige reviewers het een spiegelreflexcamera op zakformaat noemen. Maar hoe maak je deze boodschap duidelijk op een betrouwbare manier? LG heeft samen met fotografie community Zoom.nl de wedstrijd Capture Optimism opgetuigd.

Toen de LG G4 afgelopen zomer de Eisa Award kreeg voor beste smartphonecamera, vond LG het tijd om iets terug te geven. In samenwerking met fotografieblad Zoom.nl is de wedstrijd Capture Optimism in het leven geroepen, waarbij inspirerende verhalen over optimisme vastgelegd moesten worden. Verhalen waar je vrolijk van wordt, met de voorwaarde dat het een sociaal of duurzaam karakter heeft.

Van de 399 inzendingen zijn tien finalisten de wereld rondgestuurd om hun visie op optimisme vast te leggen met de LG G4. Van de krottenwijken in Cambodja tot de vluchtelingenstroom in Griekenland en van de Orang oetans uit het regenwoud in Borneo tot aan afvalrecycling in Nederland, werd de hoop vastgelegd. Dit zijn vijf van de beste resultaten, allemaal genomen met een LG G4.

 

Jury Award – vluchtelingenstroom op Lesbos

Maarten-Boersema-Capture-Optimism-2015-2.1
Een kleine jongen in een vluchtelingenkamp op een oud gevangenisterrein. Door Maarten

 

Publieks Award – Galgo shelters

Vivian-Stoop-Capture-Optimism-2015-Leashed-and-loved
Leashed and loved – Zonsondergang in Andalusië. Door Vivian

 

Overige foto’s

cambodja
De ‘slums’ van Phnom Penh in Cambodja. Door Michael

 

Janina-Pieterse-Capture-Optimism-2015-Aeryn1
Aeryn – Mensen met Autisme. Door Janina

 

Willemijn-Lijnse-Capture-Optimism-2015_01
Opvanghuis Amecet in Soroti. Door Willemijn

 

 

Meer foto’s?

LG heeft met de fotowedstrijd de kracht van de telefoon goed kunnen combineren met de slogan “Life’s Good”. De foto’s zijn niet alleen mooi om te zien, maar stralen ook hoop uit. Ook kun je bieden op je favoriete foto om deze op duurzaam bamboe gedrukt te krijgen. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel van de foto.

Wil je meer foto’s zien? Ga dan naar CaptureOptimism.nl. Hier kun je deze en meer foto’s bekijken en ook een bod uitbrengen op de foto’s.

 

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant