Bellen in het buitenland eindelijk vanuit je eigen bundel

Bellen in het buitenland is duur. In de afgelopen jaren is het al véél goedkoper geworden wanneer je een speciale buitenlandbundel aan zet, maar nog steeds gaan de kosten van de minuten bovenop de huidige belbundel zodat je altijd duurder uit bent. Wanneer je even snel vanaf het strand in Frankrijk of de piste in Oostenrijk een belletje wil plegen, betaal je al gauw de hoofdprijs. Tot nu dan, want T-Mobile introduceert Bellen zoals Thuis: bellen in de EU, Noorwegen, Zwitserland en IJsland (zone 1) vanuit je huidige Nederlandse bundel. 

Eigenlijk is het een logisch gevolg van de internationalisatie van Nederland. We hebben bijna geen grenzen meer, politiek vindt deels plaats in Brussel en we hebben zelfs maar één munteenheid. Waarom moet bellen dan duurder zijn wanneer je over de grens gaat? En als je eenmaal in het buitenland belt, moet je tot het einde van de maand je hart vasthouden tot je eenmaal je rekening krijgt. T-Mobile laat nieuwe klanten maandelijks tot 120 minuten naar, in en tussen EU-landen bellen vanuit de eigen belbundel. Gebeld worden en het sturen/ontvangen van SMS-berichten is gratis. Het maakt dus niet meer uit of je vanuit Nederland naar het buitenland belt, vanuit het buitenland naar Nederland of wanneer je tussen 2 EU landen belt; binnen de 120 minuten per maand blijft dit binnen het reguliere tarief.

Internet gaat nog wel via aparte bundels. Om in het buitenland voordeliger te internetten heeft T-Mobile speciale Travel & Surf datapassen. Met deze bundel is het mogelijk om tot 5x goedkoper dan de huidige gereguleerde EU-tarieven te internetten in het buitenland.

Deze aanpassingen zijn onderdeel van de nieuwe Stel Samen & Stel Bij abonnementen van T-Mobile, die op 19 januari beschikbaar zijn. Met deze nieuwe abonnementen kun je de bel- en internetbundel maandelijks aanpassen en kun je zelf bepalen hoe je de telefoon afbetaalt: alles vooraf, in een vast bedrag per maand of in een combinatie daarvan. Ook zijn alle Stel Samen & Stel Bij abonnementen automatisch 4G- en 4GMAX ready. Met 4GMAX kunnen klanten, mits de telefoon het ondersteunt, internetsnelheden tot 120Mbps halen.

Zone 1

Internationaal bellen vanuit je huidige belbundel wordt beschikbaar in de volgende landen:
België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigde Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Deze aanpassing is beschikbaar voor nieuwe klanten met een Stel Samen & Stel Bij abonnement. De nieuwe abonnementen komen vanaf 19 januari beschikbaar. Voor huidige klanten is er, onder voorwaarden, de mogelijkheid om over te stappen op de nieuwe abonnementsvormen, zodat ook zij voordelig kunnen bellen in het buitenland.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant