Apps voor Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsblog

Love is in the air! Het is vandaag weer Valentijn, de meest romantische dag van het jaar. Op deze dag doen we onze uiterste best om onze (geheime) geliefde te verrassen.  Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een aantal romantische apps verzameld.

1. Happy Couple Bubbu - AndroidBubba - Apple

Valentijnsdag is natuurlijk het perfecte moment om erachter te komen hoe goed jij en je geliefde elkaar kennen. Met de app Happy Couple is dit super easy. Dankzij deze quiz ontdek je hoe goed jij en je partner nu precies bij elkaar passen. Happy Couple is (helaas) alleen verkrijgbaar in het Engels en Frans.

Valentijnsdag

2. Sapio Bubbu - AndroidBubba - Apple

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog geen geliefde hebt.  Met Sapio heb je binnen no time je geliefde gevonden. De app is te vergelijken met Tinder. Op je persoonlijke profiel vul je verschillende open vragen in Dankzij deze vragen krijgen anderen inzicht in jouw intelligentie, creativiteit en persoonlijke kenmerken.

Valentijnsdag

3. Hater Bubbu - AndroidBubba - Apple

Ben je op zoek naar een dating-app die niet zo zoetsappig is? Maak dan gebruik van de app Hater. Deze app koppelt mensen namelijk op basis van de dingen waar ze een gloeiende hekel aan hebben. Wanneer je gebruik maakt van Hater, krijg je verschillende stellingen te zien. Vervolgens swipe je naar links of rechts te vegen om te laten zien of je er een hekel aan hebt of niet. Het algoritme van de Hater-app koppelt je met iemand die precies dezelfde dingen haat. Bijvoorbeeld Valentijnsdag.

Valentijnsdag

Valentine Radio Bubbu - AndroidBubba - Apple

Goede en sfeervolle muziek is natuurlijk ontzettend belangrijk tijdens een romantisch avondje met je geliefde op Valentijnsdag.  Dankzij de Valentine Radio-app hoef jij deze muziek niet zelf uit te zoeken.

Valentijnsdag

Couple Bubba - Apple

Deze app is speciaal ontwikkeld voor stelletjes. Couple is met name geschikt voor geliefden die een lange afstandsrelatie hebben of elkaar vanwege andere redenen weinig zien. Met deze app kan je de andere persoon laten weten dat je aan hem of haar denkt door het scherm aan te raken. De ander krijgt dan jouw vingerafdruk zien en kan zijn/haar vinger op deze afdruk leggen. Daarnaast kun je elkaar berichten, voicememo’s, foto’s en video’s sturen.

Valentijnsdag

Share

Ook interessant