Apple komt 12 September met nieuwe producten

Vanochtend was er dan eindelijk nieuws vanuit Apple. Zet 12 September maar alvast in je agenda want dat is de dag dat de Amerikaanse fabrikant zijn nieuwe producten zal presenteren. De media heeft ontving deze ochtend een uitnodiging voor de onthulling. Om 10 uur in de ochtend op de campus in Cupertino in Silicon Valley zal de onthulling van de nieuwe producten plaatsvinden. In het Steve Jobs Theater in Apple Park zullen voor ongeveer 1000 man van de media de nieuwste producten voor het eerst te zien zijn.

De datum 12 September is niet geheel een verassing aangezien er in Augustus al geruchten waren dat Apple op deze datum de nieuwste producten zou gaan presenteren. De vraag is natuurlijk wat Apple zal gaan presenteren.

Wat we al wel kunnen vertellen is dat de Amerikaanse fabrikant meerdere iPhones zal gaan presenteren, waaronder het nieuwste model (iPhone 8). Ook wordt er verwacht dat er een Apple TV met 4K gepresenteerd zal worden, eveneens een Apple Watch met 4G.

Het bespreken van de uitrol van het nieuwe IOS 11 zal vast ook niet ontbreken, aangezien menig Apple fan hier al langere tijd op zit te wachten. Eerder bespraken we al wat we eventueel kunnen verwachten van de aller nieuwst iPhone. Gelukkig is het nog maar 11 nachtjes slapen en dan weten we eindelijk hoe het nieuwe toestel eruit ziet!

Share

Ook interessant