Richt jouw digitale huiskamer zelf in met een alles in 1 pakket!

Je favoriete programma’s, films en muzikanten waar en wanneer je maar wilt! De tijd dat we onze dagelijkse bezigheden aan de tv-gids moeten aanpassen is definitief voorbij. We kijken naar onze favoriete series, shows en films op de momenten die voor ons het beste uitkomen! Een film op pauze zetten om even te douchen of de film in bed op een tablet verder kijken is geen enkel probleem meer. En willen de kinderen even wat kijken terwijl je net midden in een spannende film zit? Gewoon opnemen en als de kids in bed liggen ontspannen verder kijken. Met een alles in 1 pakket houd je iedereen in huis tevreden!

Uitzending gemist of film kijken
Via uitzending gemist kun je kiezen uit eindeloos veel programma’s op je computer, tablet of smartphone. Zit er even niets tussen naar je zin? Dan kun je altijd nog een film huren bij de digitale videotheek! Daarnaast kun je ook meerdere programma’s tegelijkertijd opnemen. Je kun kunt dus zowel je favoriete soaps en een goede film opnemen terwijl je eerst naar een spannende Champions League wedstrijd kijkt.

Tweede scherm
Je zult de afgelopen tijd tijdens het kijken van een tv programma ongetwijfeld wel eens wat meegekregen hebben over het tweede scherm. Wil je weten wat dat precies is?  Het tweede scherm gebruik je tijdens het tv-kijken om direct extra informatie te vinden over het programma dat je aan het kijken bent.  Bekijk bijvoorbeeld extra statistieken tijdens een voetbalwedstrijd, zoek extra informatie over je film op IMDB of plaats de scherpste tweets tijdens The Voice Of Holland.

De voordelen van het nieuwe tv kijken op een rijtje:

  • Tv-kijken op je televisie, tablet en smartphone.
  • Tv pauzeren, terugspoelen en weer doorspoelen.
  • Een spannende sportwedstrijd live kijken terwijl je diverse andere programma’s opneemt.
  • Uitzending gemist altijd bij de hand.
  • Films bekijken waar en wanneer je maar wilt!

Muziekdiensten
Bij de meeste alles-in-1 pakketten zit ook een muziekdienst als Spotify of Deezer. Naast het kijken naar je favoriete programma’s en films, kun je jouw favoriete muziek je overal in en rondom je huis beluisteren.  Zo heb jij voor ieder feestje de geschikte muziek en kun je vrijblijvend nieuwe artiesten uitproberen zonder een album te moeten kopen. Jouw digitale muziekbibliotheek heb je ten alle tijden tot je beschikking! Dit is meteen weer een zorg minder als je bijvoorbeeld een feestje of een barbecue aan het organiseren bent. Natuurlijk kun je ook eventjes een momentje voor jezelf nemen en met een  headphone op genieten van je favoriete muziek zonder dat je de rest van de je huisgenoten hoeft lastig te vallen.


Wist je dat 

  • 60% van de Nederlanders aangeeft regelmatig een website te bezoeken tijdens het tv kijken?
  • 40% van de tv-kijkers in Nederland wel eens extra informatie opzoekt over het programma waar ze naar kijken?
  • Meer dan 40% van de Nederlanders over  meer dan 3 apparaten beschikken waarmee ze online kunnen?
  • Meer dan 30% van de Nederlanders over een  tablet beschikt?
  • Wij in onze winkels altijd klaar staan om jullie te adviseren?

Wil jij online kunnen vergelijken wat voor jou het meest geschikte alles in 1 pakket is? Kijk dan snel op onze  vergelijkingspagina!

Share

Peter

Google+ Facebooken, twitteren en apps uittesten. Dat zijn de alledaagse zaken die je als social media moderator van Phone House voor je kiezen krijgt. Heel vervelend allemaal.. maar iemand moet het doen! Voordeel voor jullie is dat alleen de nuttigste apps en de leukste accessoires op dit blog vermeld worden. Heb je suggesties, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stuur ze via socialmedia@phonehouse.nl naar Peter en hij voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant